Ultraääni-ihonpuhdistus - Kauneuspiste Niina Maaria
Sonoscrub Kauneushoitola Jyväskylä

Ultraääni-ihonpuhdistus

Sonoscrub eli ultraääni-ihonpuhdistus on ultraäänilaitteella tehtävä nykyaikainen, hellävarainen hoito, jossa laitteella tehdään syvälle ulottuva kuorinta ja syväpuhdistus jälkiä jättämättä. Usein hoidosta myös puhutaan kivuttomana ihonpuhdistuksena, sillä se ei tosiaan satu. Varaa aikasi hoitoon tästä.

Hoidon kulku alkaa kasvojen alkupuhdistuksella, joka tehdään aina oman ihotyypinmukaisilla tuotteilla. Alkupuhdistuksen jälkeen aloitetaan heti laitekäsittely. Ensin laitteella tehdään kuorinta, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja pehmittää ihoa. Kun iho on kuorittu tehokkaasti, vaikuttavat ainesosat pääsevät imeytymään paremmin ihoon. Kuorintavaiheen jälkeen tehdään syväpuhdistusvaihe, joka liuottaa ja pehmittää huokosissa  olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet. Syväpuhdistusvaiheen jälkeen, komedoita eli mustapäitä voidaan tarvittaessa ottaa vielä pois mekaanisesti. Hoidon päätteeksi kasvoille laitetaan ihon tarpeiden mukainen naamio ja hoitovoiteet. Hinnaston mukaisen Täydellisen kasvohoidon saa myös ultraääni puhdistuksella, mihin edellisten lisäksi kuuluu seerumi ja hieronta.

Hoito siis kirkastaa, pehmentää, kuorii, syväpuhdistaa ja edistää ainesosien imeytymistä ihoon. Ultraääni on erinomainen vaihtoehto perinteiselle ihonpuhdistukselle.

Hoito sopii kaiken ikäisille, ihotyypistä riippumatta. Laitteen säätöjen ansiosta hoidon voi tehdä herkällekin iholle.

Jos Sinulla on migreeni, sydäntahdistin, pahanlaatuinen ihomuutos, infektio- tai tulehdusalue, syöpä, haavoja kasvojen alueella, täyteaineita tai metalliosia kasvoissa, pitkäaikainen antibiootti, roacutan tai kortisonilääkitys, kilpirauhashäiriöitä, hoitoa ei suositella. Sopivuutta voit kysyä omalta lääkäriltäsi.

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Tervetuloa kokeilemaan!

2 ajatusta aiheesta “Ultraääni-ihonpuhdistus”

  1. Paluuviite: Tuotteista ja palveluista

  2. Paluuviite: Miten valitsen kasvohoidon?

Kommentointi on suljettu.

Vieritä ylös