Denova Pro – kuivan ja normaalin ihon hoitolinja

Kuivan ja normaalin ihon hoitolinja on tarkoitettu syväkosteuttamaan ja pehmentämään ihoa sekä parantamaan ihon sävyä. Linjan tuotteet ovat hellävaraisia ja sopivat kaikenikäisille. Tuotteet sisältävät runsaasti kosteuttavia luonnollisia ainesosia. Ne syväkosteuttavat, stimuloivat ihon uusiutumisprosessia, estävät liiallisen kosteuden haihtumisen iholta ja suojaavat ihoa haitallisia vapaita radikaaleja vastaan. Tehokkaasti kosteutettu iho näyttää raikkaalta, hyvinvoivalta ja nuorekkaalta!

Jos iho on kuiva ja ohut, reagoi helposti ulkoisiin tekijöihin, tuntuu kiristävältä, hilseilee tai on elottoman näköinen, tuotteet ovat sopivia juuri Sinulle. Sopii myös atooppiselle iholle.

51052046_643796642743209_8292689788163588096_o

Kosteuttava puhdistusemulsio 200ml

Hajusteeton emulsio poistaa tehokkaasti meikin ja puhdistaa ihon perusteellisesti. Emulsio sisältää tehokkaasti kosteuttavaa tarapuun hedelmäuutetta, ihoa uudistavaa E-vitamiinia ja kosteuttavaa provitamiini B5. Käyttö: Levitä puhdistusemulsiota kasvojen iholle ja hiero. Pyyhi kasvot lopuksi pumpulilla tai huuhtele. Vegaaninen.

Kosteuttava kasvovesi 200ml

Alkoholiton kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen, raikastaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää ihoa suojaavaa ja hoitavaa lakritsiuutetta, ja puhdistavaa sekä kosteuttavaa tinjamiuutetta ja taikapähkinäuutetta. Tasapainottaa ihon pH-arvon. Käyttö: pyyhi iho kasvoveteen kostutetulla vanulapulla. Vegaaninen.

Kosteuttava päivävoide 50ml

Syväkosteuttava päivävoide kuivalle ja normaalille iholle. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa intensiivisesti ihon syvimpiä kerroksia myöten. Lakritsiuute rauhoittaa ihoärsytyksiä ja suojaa ihoa kuivumiselta. E-vitamiini auttaa ihoa uudistumaan. Hyvin imeytyvä koostumus päiväkäyttöön, mikä sopii erinomaisesti meikin alle. Voidaan käyttää myös 24 tunnin voiteena. Käyttö: levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuisin kevyesti hieroen ja anna imeytyä. Vegaaninen.

Kosteuttava yövoide 50ml

Kosteuttava ja ravitseva yövoide kuivalle ja normaalille iholle. Antaa iholle sen tarvitsemia luonnollisesti hoitavia ravintoaineita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti yön aikana.  Maitoproteiiniyhdiste stimuloi ihon luonnolista uusiutumista ja silottaa pieniä juonteita. Runsas koostumus tekee ihosta ihanan pehmeän. Käyttö: levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle yöksi kevyesti hieroen ja anna imeytyä.

Energisoiva seerumi 30ml

Seerumi sisältää Laminaria digitata-merileväuutetta sekä C-vitamiinia, jotka hoitavat kuivaa, pintakuivaa, ohutta tai harmaan sävyistä ihoa. Uudistaa ihoa ja tuo happea ihosoluille. Kosteuttaa ihon pintaa sekä silottaa pieniä juonteita. Kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihonsävyä. Käyttö: hiero seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kasvovoidetta. Seerumia voi käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti. Erityisen hyvä yökäyttöön. Vegaaninen.

Proteiinikasvonaamio 60ml

Naamion voidemainen koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti, silottaa pintajuonteita sekä ennaltaehkäisee niiden muodostumista. Naamion maitoproteiiniyhdiste ravitsee ja silottaa ihoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.