Denova Pro - anti-aging hoitolinja - Kauneuspiste Niina Maaria

Denova Pro – anti-aging hoitolinja

Denova Pron Anti-aging sarja on tarkoitettu aikuiselle 40+ ja 50+ iholle, jossa esiintyy juonteita, kuivuutta, elottomuutta ja elastisuuden puutetta. Hoitolinja perustuu todistetusti tehokkaisiin anti-aging ainesosiin. Tuotteet kiihdyttävät iän myötä hidastunutta uusiutumisprosessia, ehkäisevät kuivumista ja madaltavat syviäkin juonteita. Tuloksena nuorekkaampi ja kiinteämpi iho.

Jos sinulla on juonteita, elastisuuden puutetta, kuiva iho, ikääntymisen merkkejä, karhea iho tai elottoman näköinen iho, tuotteet ovat sopivia Sinulle.

denovanti

Anti-aging päivävoide 50ml SK10

Tehokas hoitovoide aikuiselle iholle. Mikrokollageeni huomaa ihon soluvauriot ja korjaa ihon sisäistä rakennetta. Aktivoi kollageenintuotantoa ja vahvistaa ihon elastiinikuituja. Ursolihappo auttaa madaltamaan juonteita. Voiteessa on suojakerroin 10. Vaikuttavat ainesosat: oligopeptidit, ursolihappo, manteliproteiinit, aktiivinen anti-aging-koostumus, E-vitamiini, provitamiini B5. Käyttö: levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuisin kevyesti hieroen ja anna imeytyä. Vegaaninen.

Anti-aging yövoide 50ml

Tehokas hoitovoide aikuisen ihon tarpeisiin. Hoitovoide tehostaa yöllä tapahtuvaa ihon uusiutumista. Mikrokollageeni huomaa ihon soluvauriot ja korjaa ihon sisäistä rakennetta.  Aktivoi kollageenisäikeiden tuotantoa ja vahvistaa ihon elastiinikuituja. Ursoluhappo auttaa madaltamaan juonteita. Ihosta tulee sileämpi ja pehmeämpi. Vaikuttavat ainesosat: oligopeptidit, ursolihappo, aktiivinen anti-aging-koostumus, E-vitamiini, provitamiini B5. Erinomainen aikuiselle atooppiselle iholle. Käyttö: levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle yöksi kevyesti hieroen ja anna imeytyä.

Kohottava seerumi 30ml

Seerumi sisältää aikuista ihoa kohottavaa manteliproteiinia. Seerumi silottaa pintajuonteita, palauttaa terveen ihon sävyn ja kiinteyttää. Vaikuttavat ainesosat: manteliproteiini, oligopeptidit, aktiivinen anti-aging-koostumus, E-vitamiini, provitamiini B5. Käyttö: hiero seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kasvovoidetta. Seerumia voi käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti. Erityisen hyvä yökäyttöön. Vegaaninen.

Kohottava silmänympärysvoide 15ml

Kiinteyttää silmänympärysihoa. E-vitamiini vahvistaa ihoa. Puna-apila ja koentsyymi Q10 parantavat ihon elastisuutta ja silottavat juonteita. Retinoli vähentää juonteiden syvyyttä ja tukee ihon uudistumista. Vaikuttavat ainesosat: manteliproteiini, puna-apila, retinoli, koentsyymi Q10, E-vitamiini, provitamiini B5. Käyttö: taputtele voidetta silmänympärysiholle aamuin illoin. Vältä kosketusta silmiin. Hajusteeton. Vegaaninen.

Anti-aging kiinteyttävä pikanaamio 50ml

Naamio vahvistaa ihon kollageeni- ja elastiinisäkeitä. Hyaluronihappo vähentää juonteita, kosteuttaa ja kohottaa ihoa välittömästi. Naamio antaa nuorekkaan ilmeen valoa heijastavien partikkeleiden avulla. Naamio jätetään iholle. Erinomainen tuhkimotuote, jonka voi jättää meikin alle heleyttämään ihoa tai tehdä ennen juhlia. Vaikuttavat ainesosat: hyaluronihappo, manteliproteiini, kirkastavat partikkelit. Käyttö: Levitä ohut kerros naamiota kasvojen iholle ja anna imeytyä. Ei huuhdota pois. Vegaaninen.

1 ajatus aiheesta “Denova Pro – anti-aging hoitolinja”

  1. Paluuviite: Tuotteista ja palveluista

Kommentointi on suljettu.

Vieritä ylös