Denova Pro - herkän ja couperosaihon hoitolinja - Kauneuspiste Niina Maaria

Denova Pro – herkän ja couperosaihon hoitolinja

Denova Pro couperosaihon linja on tarkoitettu herkälle ja punoittavalle iholle, jossa esiintyy couperosan oireita: laajentuneita ja katkeilevia hiusverisuonia. Hoitolinja perustuu optimaaliseen yhdistelmään kasviuutteita ja vitamiineja. Tuotteiden tehokas koostumus todistetusti supistaa laajentuneita verisuonia ja vahvistaa soluseinämiä vähentäen verisuonten katkeilua. Tuotteet vähentävät tehokkaasti punoitusta ja vahvistavat ihoa. Tuloksena punoitus ja katkenneiden hiusverisuonten määrä vähenee näkyvästi, sekä iho on kosteutettu ja terveen näköinen.

Jos iho on herkkä, siinä esiintyy couperosan oireita, punoitusta ja ärsytystä, tuotteet sopivat Sinulle.

51254701_643796626076544_8361375433442197504_o

Couperosaihon puhdistusemulsio 200ml

Poistaa meikin ja ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Emulsio palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon ja pehmentää kasvojen ihoa. Innovatiivinen kasviuuteyhdistelmä vähentää couperosan oireita ja kirkastaa ihoa. Vaikuttavat ainesosat: hevoskastanjauute, lehmusuute, sypressiuute, E-vitamiini, provitamiini B5. Käyttö: levitä puhdistusemulsiota kasvojen iholle ja hiero. Pyyhi kasvot lopuksi pumpulilla tai huuhtele. Vegaaninen.

Couperosaihon kasvovesi 200ml

Alkoholiton kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen hellävaraisesti. Kasvovesi rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa ja palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon. Tuotteen provitamiini B5 kosteuttaa ihoa. Hevoskastanja-, sypressi- ja lehmusuutteet raikastavat ja rauhoittavat ihoa. Käyttö: pyyhi iho kasvoveteen kostutetulla vanulapulla. Vegaaninen.

Couperosaihon päivävoide 50ml

Tehokas voide herkän ja couperoottisen ihon hoitoon. Hevoskastanjauute supistaa laajentuneita hiusverisuonia tehokkaasti. Kasviuutteet vähentävät kasvojen punoitusta ja kirkastavat ihoa. C- ja E-vitamiinit vahvistavat ja korjaavat ihon rakenteita samalla kun provitamiini B5 syväkosteuttaa ja rauhoittaa ihoärsytyksiä. Käyttö: levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuisin kevyesti hieroen ja anna imeytyä. Vegaaninen.

Couperosaihon yövoide 50ml

Hevoskastanjauute supistaa tehokkaasti laajentuneita hiusverisuonia ja vähentää niiden katkeilua. C-vitamiini kirkastaa ja vahvistaa ihoa. E-vitamiini auttaa ihoa uudistumaan. Provitamiini B5 kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Voide rauhoittaa ihoärsytystä, vähentää kasvojen punoitusta ja ihosta tulee näkyvästi kirkkaampi. Käyttö: levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle yöksi kevyesti hieroen ja anna imeytyä. Vegaaninen.

Rauhoittava seerumi 30ml

Rauhoittava seerumi sisältää kasviuutteita, aloe veraa, allantoiinia ja provitamiini B5:ttä, jotka hoitavat couperosan oireita sekä rauhoittavat kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Vähentää ihon punoitusta. Tehokosteuttaa. Vaikuttavat ainesosat: allantoiini, aloe-uute, lakritsiuute, hevoskastanja-, lehmus- ja sypressiuutteet sekä provitamiini B5. Käyttö: hiero seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kasvovoidetta. Seerumia voi käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti. Erityisen hyvä yökäyttöön. Vegaaninen.

Entsyymikuorinta 60ml

Couperosaiholle ja herkälle iholle. Papaiini kuorii ihon hellävaraisesti ja perusteellisesti poistaen kuollutta ihosolukkoa. E-vitamiini ja provitamiini B5 kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Edistää aktiivisten ainesosien imeytymistä. Käyttö: levitä pyörivin liikkein kuorinta-ainetta tasaisesti kasvoille ja anna vaikuttaa 5-10min. Vältä silmänympärysihoa. Vegaaninen.

Vieritä ylös