Denova Pro – uudistava hoitolinja

Denova Pro uudistava ja kirkastava linja on tarkoitettu 30+ iholle, joka kaipaa kosteutta, kirkastusta ja kiinteytystä. Tuotteet perustuvat uusimpiin tutkimuksiin ihon vanhenemisprosessista. Tuotteiden teho pohjautuu tarkoin valittuihin luonnollisiin ainesosiin, jotka heleyttävät elotonta ihoa ja siloittavat juonteita. Sopii mainiosti 30+ iholle heleyttämään ja uudistamaan ihoa. Tuloksena näkyvästi kiinteämpi ja pehmeämpi iho. Myös juonteiden määrä vähenee, ihon sävy parantuu ja iho näyttää kirkkaammalta ja uudistuneelta.

Jos iho on menettänyt kimmoisuuttaan ja siinä esiintyy juonteita, sävy kaipaa kirkastusta, iho tuntuu väsyneeltä ja kuivalta, tuotteet sopivat Sinulle. Erinomainen linja myös rasvoittuvalle aikuiselle iholle sekä tupakoitsijoille.

51231716_643796819409858_2736103182135459840_o

Uudistava kasvovesi 200ml

Alkoholiton aikuisen ihon kasvovesi viimeistelee puhdistuksen tasapainottaen pH-arvon. Tuote antaa raikkaan tunteen ja kirkastaa kasvojen ihoa. Puna-apilauute uudistaa ja virkistää ihoa ja provitamiini B5 kosteuttaa ihoa. Käyttö: pyyhi iho kasvoveteen kostutetulla vanulapulla. Vegaaninen.

Kohottava kasvovoide 50ml

Voiteen manteliproteiini kohottaa ihoa. Retinoli silottaa ja vähentää juonteiden syvyyttä. Puna-apilauute ja koentsyymi Q10 stimuloivat ihon uusiutumista ja korjaavat sen rakennetta. Voidaan käyttää 24 tunnin voiteena. Vaikuttavat ainesosat: manteliproteiini, puna-apilauute, retinoli, koentsyymi Q10, E-vitamiini, provitamiini B5. Käyttö: levitä pieni määrä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle hellästi hieroen aamuin illoin. Vegaaninen.

Uudistava seerumi 30ml

Uudistava seerumi sisältää mikrokollageenia ja ursolihappoa, jotka vähentävät juonteita sekä silottavat kuivaa ja karheaa ihoa. Vahvistaa ja uudistaa ihon kollageenirakennetta. Stimuloi epidermiksen uudistumista. Madalta juonteita, silottaa ja kiinteyttää ihoa. Käyttö: hiero seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kasvovoidetta. Seerumia voi käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti. Erityisen hyvä yökäyttöön. Vegaaninen.

Silottava kasvonaamio 60ml

Täyteläinen voidemainen koostumus vahvistaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Naamio stimuloi hyaluronihapon tuotantoa, uudistaa ja silottaa juonteita. Käytettynä 2-3 kertaa viikossa iho saa tarvitsemaansa tehohoitoa. Vegaaninen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.