Denova Pro - sekaihon hoitolinja - Kauneuspiste Niina Maaria

Denova Pro – sekaihon hoitolinja

Denova Pro rasvoittuvan ja sekaihon linja on tarkoitettu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, jossa on laajentuneita ihohuokosia, ja joka kiiltää helposti. Luonnollisten ainesosien tasapainoinen yhdistelmä normalisoi rasvoittuvan ja sekaihon talirauhasten toimintaa. Ammattitaidolla kehitetty koostumus vastaa rasvoittuvan ja sekaihon eri ihoalueiden tarpeisiin: se hillitsee rasvoittumista T-alueella ja samalla kosteuttaa kuivia ihoalueita. Tuotteet vähentävät kiiltoa ja tasapainottavat sekä kosteuttavat ihoa.

Jos ihon T-alue on rasvoittuva, ja muut ihoa alueet kuivat, iho kiiltää helposti ja ihohuoksoset ovat laajentuneita, tuotteet sopivat Sinulle.

51124182_643796796076527_4614866742357786624_o

Normalisoiva puhdistusgeeli 200ml

Puhdistaa ihon tehokkaasti ja avaa ihohuokosia säilyttäen ihon pH-tasapainon. Tinjamiuute ehkäisee epäpuhtauksia ja lakritsiuute kosteuttaa ihoa. Valkoinen tee suojaa ihoa. Geeli jättää raikkaan tunteen iholle. Käyttö: hiero geeliä kostealle iholle ja huuhdo. Vegaaninen.

Normalisoiva kasvovesi 200ml

Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen raikastaen ja kirkastaen ihoa. Maitoproteiiniyhdiste normalisoi talirauhasten toimintaa ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Hillitsee ihon kiiltoa. Vaikuttavat ainesosat: maitoproteiini, allantoiini, provitamiini B5. Käyttö: pyyhi iho kasvoveteen kostutetulla vanulapulla.

Mattapäivävoide 60ml SK6

Päivävoide rasvoittuvalle ja sekaiholle. Maitoproteiiniyhdiste vähentää ihon rasvoittumista ja kiiltoa. Voide pitää ihon mattapintaisena pitkään. Voidemainen koostumus tehokosteuttaa eikä jätä kiristävää tunnetta. Suojakerroin 6. Vaikuttavat ainesosat: maitoproteiini, allantoiini, E- vitamiini, provitamiini B5. Käyttö: levitä voidetta kasvoille aamuisin ja anna imeytyä.

Normalisoiva yövoide 60ml

Tasapainottava yövoide rasvoittuvalle ja sekaiholle. Maitoproteiiniyhdiste auttaa normalisoimaan talirauhasten toimintaa ja ehkäisee finnien syntyä. Sisältää E-vitamiinia, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti yön aikana. Käyttö: levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle yöksi kevyesti hieroen.

Antibakteerinen kasvovoide 60ml

Epäpuhtaalle ja akneiholle. Vähentää epäpuhtauksia. Oleanoli- ja salisyylihapot ehkäisevät finnien muodostumista ja vähentävät bakteerien kasvua iholla. Vähentää näkyvästi ihon rasvaisuutta ja kiiltoa. Jättää ihon mattapintaiseksi, mutta ei kuivata. Voidaan käyttää 24 tunnin voiteena. Käyttö: levitä voidetta kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin kevyesti hieroen. Suositellaan myös selän iholle. Vegaaninen.

Normalisoiva seerumi 30ml

Seerumi sisältää sinkkiä ja biotiinia, jotka hoitavat rasvoittuvaa, seka- tai akneihoa. Tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää liiallista rasvoittumista. Auttaa vähentämään mustapäiden ja aknen muodostumista. Provitamiini B5 kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Vaikuttavat ainesosat: sinkki, biotiini, lakritsiuute, E-vitamiini. Käyttö: hiero seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kasvovoidetta. Seerumia voi käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti. Erityisen hyvä yökäyttöön.

Mikrokuorinta 60ml

Syväkuorii ihoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Erinomainen rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tinjamiuute puhdistaa ihohuokosia ja vähentää talineritystä. Stimuloi ihon uusiutumista ja kirkastaa ihoa. Geelipohjainen. Vaikuttavat ainesosat: tinjamiuute, lakritsiuute, valkoinen tee, provitamiini B5. Käyttö: hiero iholla pyörivin liikkein ja huuhtele. Vältä silmänympärysihoa. Vegaaninen.

Antibakteerinen naamio 60ml

Vähentää liiallista talineritystä. Vihreä savi ja salviauute puhdistavat ihoa ja supistavat ihohuokosia. Vaikuttavat ainesosat: vihreä savi, taikapähkinäuute, valkoinen tee, salviauute, provitamiini B5. Käyttö: levitä naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle hellästi hieroen. Huuhdo pois 5-10 minuutin kuluttua.

Vieritä ylös