Timanttimikrohionta - Kauneuspiste Niina Maaria
timanttimikrohionta laitehoito Kauneushoitola Jyväskylä Kauneuspiste Niina Maaria

Timanttimikrohionta

Timanttimikrohionta on kirkastava ja kuoriva hoito, joka sopii moneen iho-ongelmaan. Hoito sopii mainiosti paksulle, tukkoiselle, kuivalle tai samealle iholle, akneiholle, pigmenttimuutoksiin tai arpiin.

Timanttimikrohionnan teho perustuu timanttimikrohiottuihin hoitopäihin sekä alipaineeseen. Timanttimikrohionta on kuoriva hoito, joka poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, tasoittaa ihon sävyä, uudistaa ja elvyttää ihon aineenvaihduntaa.

Timanttimikrohionta aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen käydään heti asiaan. Asiakkaan ihon kunnon mukaan valitaan hoitopää ja alipaineteho. Hoito sopii vaihdeltavuuden ansiosta melkein kaikille ihotyypeille. Voimakkaaseen couperosaan tai erityisen herkkään ihoon hoitoa ei suositella. Kasvot käsitellään timanttimikrohiontalaitteella. Käsittelyn jälkeen voidaan tarvittaessa tehdä myös mekaanista puhdistusta. Hoidon lopuksi kasvoille laitetaan kosteuttava naamio sekä hoitovoiteet. Kun iho on tehokkaasti kuorittu, se tarvitsee kosteutusta. Hoidon jälkeen on  hyvä käyttää kotona kosteuttavia voiteita ja naamioita. Hinnaston mukaisen Täydellisen kasvohoidon saa myös timanttimikrohionnalla, mihin edellisten lisäksi kuuluu seerumi ja hieronta.

Timanttimikrohionnan lisäpalveluksi sopii erinomaisesti ultraääni-imeytys. Kun iho on kuorittu, aktiiviaineet pääsevät imeytyvään helpommin ihoon, jolloin iho saa tuotteista suuremman hyödyn. Ultraääni-imeytyksellä voidaan imeyttää seerumeita tai naamioita, ja kasvot saavat tarvitsemansa kosteuden.

Parhaan tuloksen timanttimikrohionnasta saa ottamalla sarjahoidon. Suositeltava pituus on ihotyypistä riippuen  yleensä 4-8 kertaa. Hoitoa suositellaan tehtäväksi kerran viikossa sarjan ajan.

Hoito kirkastaa, kuorii, puhdistaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Timanttihionta käsittely sopii erinomaisesti normaalille, pintakuivalle, rasvaiselle ja sekaiholle, laajentuneille huokosille, pigmenttihäiriöille, pintajuonteisiin tai arpiin.

Jos Sinulla on aknelääkitys, kortisonilääkitys, ihoon tarkoitettu antibioottikuuri, tulehduksia hoitoalueella, akuutti herpes tai psoriasis, hoitoa ei suositella. Sopivuutta voit kysyä omalta lääkäriltäsi.

Hoidon jälkeen on hyvä välttää auringonpaistetta, hikiliikuntaa, saunomista, solariumia, kuorintoja sekä karvanpoistoa hoidettavalta alueelta muutamiin päiviin.

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Tervetuloa!

2 ajatusta aiheesta “Timanttimikrohionta”

  1. Paluuviite: Tuotteista ja palveluista

  2. Paluuviite: Miten valitsen kasvohoidon?

Kommentointi on suljettu.

Scroll to Top