Savikasvohoito - Kauneuspiste Niina Maaria
Kauneuspiste Niina Maaria kauneushoitola Jyväskylä Palokka savikasvohoito Denova Pro

Savikasvohoito

Savella on pitkät perinteet ihonhoidossa, mutta miksi se on niin suosittu raaka-aine? Puhdas luonnonsavi sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä mineraaleja; kuten kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä. Lisäksi savella on hienorakeisen koostumuksensa ansiosta fysikaalinen ominaisuus imeä itseensä talia sekä kuoria ihon pintakerrosta. Mineraalipitoisuudet määrittelevät pitkälti savien eri ominaisuuksia, mutta kaikkia savityyppejä yhdistävät seuraavat tekijät:

1. Puhdistaa

Saven suuri imukyky auttaa pitämään liiallisen talintuotannon kurissa. Savella on lisäksi antibakteerisia ominaisuuksia ja huokosia supistavia vaikutuksia, joten se sopii erinomaisesti myös akneihon hoitoon.

2. Kuorii

Savi poistaa kuollutta ihosolukkoa, toksiineja ja epäpuhtauksia, normalisoiden ihon toimintaa ja tehostaen solujen uusiutumista. Kuoriva vaikutus edesauttaa myös ainesosien imeytymistä syvemmälle ihoon.

3. Ravitsee

Ravinnerikas savi sisältää runsaasti iholle tarpeellisia mineraalisuoloja ja alkuaineita. Ne aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, vahvistavat kudoksia ja virkistävät ihoa. Savi on täten ihon toiminnan kannalta hyödyllinen raaka-aine ja sopii erinomaisesti osaksi kauneudenhoitoa.

 

Savikasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, ravitseva savinaamio sekä hoitovoiteet.

Anna ihanan savinaamion tuoksun lumota sinut!

Ajanvaraukseen pääset tästä.

savik

Lähde: Face Helsinki

2 ajatusta aiheesta “Savikasvohoito”

  1. Paluuviite: Tuotteista ja palveluista

  2. Paluuviite: Miten valitsen kasvohoidon?

Kommentointi on suljettu.

Scroll to Top