Tervetuloa hoitolaan! - Kauneuspiste Niina Maaria
Kauneushoitola Jyväskylä palokka Kauneuspiste Niina Maaria

Tervetuloa hoitolaan!

Hei,

Olen Niina, Kauneuspiste Niina Maarian yrittäjä. Tervetuloa tutustumaan minuun ja hoitolaani!

Olen kotoisin Joensuusta, josta muutin opiskelujen perässä Jyväskylään. Tämä kaupunki ja sen ihmiset hurmasivat minut, joten jäin tänne, rakentamaan tulevaisuuttani. 

Kauneuspiste Niina Maarian perustin vuonna 2017. Yrittäjänä intohimonani on tarjota ammattitaitoisia kosmetologipalveluita, unohtamatta taivaallista kasvohierontaa. Toteutan palvelut aidolla sydämellä ja yksilöllisesti, olet aina tervetullut hoitolaani juuri sellaisena kuin olet. 

Olen kova ideoimaan ja keksimään uutta, kehitän ammattitaitoani jatkuvasti käymällä säännöllisesti alan koulutuksissa. Hoitolassani olen hyvin täsmällinen, säntillinen ja tarkka. Pidän siitä, että kaikki on tiptop. Kauneuspisteellä saat aina parasta hoitoa, sillä palkitsevinta minulle ovat tyytyväiset asiakkaat.

Luonteeltani olen pirteä, rauhallinen ja sosiaalinen. Nautin ihmisten parissa työskentelystä, kauneudesta ja käsillä tekemisestä. Rakastan työtäni ja toivon, että se näkyy myös asiakkailleni joka päivä. Haluan, että koet hoitolassani rentouttavan hetken ja lähdet kotiin hymyillen. 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Kauneuspiste Niina Maariaan, nähdään pian!

 

Scroll to Top