Tuotteista ja palveluista - Kauneuspiste Niina Maaria
Kauneushoitola Palokka Kauneuspiste Niina Maaria

Tuotteista ja palveluista

Tässä blogikirjoituksessa esittelen lyhyesti kauneuspisteen tuote- ja hoitovalikoimaa. Tarkemmat hoitojen kestot, hinnat ja kuvaukset näet hinnastosta.

Kauneuspistellä käytössäni ovat ammattikosmetiikkasarjat Denova Pro ja Bielenda. Denova Pro on puolalainen korkealaatuinen ihonhoitosarja. Laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde kuvaavat sarjaa hyvin. Denova Pro-tuotteet ovat dermatologisesti ja kliinisesti testattuja, eikä tuotteita ole testattu eläimillä missään vaiheessa.

Denova Prolta saat myös kotihoitotuotteet, mitkä maksavat maksimissaan 22 euroa kappaleelta. Tuotteet pohjautuvat huippulaadukkaisiin ainesosiin ja vaikuttavia aineita on käytetty runsaasti. 

Kauneuspisteen tehokkaissa hemmotteluhoidoissa käytettävä Bielenda tulee myös Puolasta. Bielenda suhtautuu intohimoisesti tuotekehitykseen ja on usein edellä aikaansa. Bielendan tuotteet pohjautuvat luonnon raaka-aineisiin ja tehokkaisiin hoitomenetelmiin. Kauneuspisteellä on myös vaihtuva valikoima Ziajan tuotteita.

Kasvohoidot ja kestovärjäykset

Kauneuspisteen suurin hoitovalikoima löytyy kasvohoidoista. Kasvohoitoja tehdään niin tuotteilla, kuin laitteillakin. Laitteista käytössäni ovat timanttimikrohionta, ultraääni-imeytys ja sonoscrub-ultraäänilaite. Hoidoissa käytettävät tuotteet valitaan aina ihon tarpeiden mukaan. Kasvohoidoista löytyy ajallisesti lyhyempää ja pidempää, tuloksekasta ja rentouttavaa hoitoa. Hoito voidaan valita myös paikan päällä, tutkien ihon kunto ensin. Kasvohoitoihin voi yhdistää kulmien ja ripsien kestovärjäystä, tai ne voidaan ottaa erikseen omana hoitokertana.

Jalkahoidot

Jalkahoidoista voit valita perinteisen jalkahoidon, magnesium-jalkahoidon tai hemmottelevan spa-jalkahoidon. Perinteisessä jalkahoidossa keskitytään enemmän jalkojen ihon hoitamiseen, kun taas spa-jalkahoidossa keskeisessä asemassa on enemmän hemmottelu. Jalkahoitojen yhteyteen voi valita varpaan kynsien geelilakkauksen. Jalkahoidossa saat kepeät ja hoidetut jalat!

Käsihoidot

Käsihoidoissa on valittavana perinteinen tai spa-versio. Perinteisessä manikyyrissä eli minimanicissa hoidetaan käsien iho, kynnet ja kynsinauhat, kädet hierotaan ja kynnet lakataan. Spa-käsihoitoon kuuluu edellisten lisäksi myös kuorinta ja naamio. Käsien ihosta tulee hoidon jälkeen pehmeä ja huoliteltu. Kasvohoitoihin voi yhdistää käsien hieronnan ja naamion.

Sokeroinnit

Sokerointeja kauneuspisteellä tehdään koko vartalon alueelle. Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, joka on hellävaraista ja turvallista. Sokeroinneissa käytetään luonnonmukaista ja vegaanista sokerointimassaa, joka poistaa karvan sen kasvusuuntaan nähden. Karvatuppi surkastuu ajan kuluessa, jolloin karvat kasvavat hennompana ja hitaammin takaisin. Sokerointi myös kuorii ihoa, joten ihosta saadaan pehmeä ja raikas.

Geelilakkaukset

Geelilakkauksia teen sekä käsien, että varpaiden kynsiin. Geelilakkaus on normaalia kynsilakkaa kestävämpi ratkaisu, se pysyy hyvänä muutaman viikon, varpaiden kynsissä jopa kuukausia. Kun suojaat kädet hyvin, lakkaus pysyy vahingoittumana pidempään. Geelilakkaus on normaalin lakkauksen tapainen, mutta lakka kovetaan UV-valossa, jolloin lakan pinnasta tulee kestävä ja tasainen.

Lahjakortit

Lahjakortteja voi ostaa paikan päältä, tai ottamalla yhteyttä hoitolaan. Lahjakortteja saat valitsemallesi summalle. Lahjakortin saaja voi käyttää summan hoitoihin tai tuotteisiin. Lahjakortin voi ottaa myös suoraan valitsemalleen hoidolle. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla.

Ajanvaraus

Aikoja hoitoihin voi varata helposti nettiajanvarauksen kautta ilman kirjautumista, tai soittamalla kauneuspisteelle. Hoitojen aikana en vastaa puheluihin, mutta soitan takaisin heti kun vapaudun. Minulle voi laittaa myös sähköpostia ja tekstiviestejä ajanvaraukseen liittyvissä asioissa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin kauneuspisteelle!

Vieritä ylös