Bielenda Diamond Lifting kasvohoito - Kauneuspiste Niina Maaria
Kauneushoitola Kauneuspiste Niina Maaria Jyväskylä Palokka Bielenda

Bielenda Diamond Lifting kasvohoito

Diamond lifting on kiinteyttävä hoito aikuiselle iholle, jossa esiintyy kiinteyden puutetta, juonteita sekä elottomuutta. Hoito kiinteyttää ihoa, silottaa juonteita, lisää ihon elastisuutta, vähentää väsymyksen merkkejä ihossa, tasoittaa ihon väriä ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Silottava ja heleyttävä hoito sopii aikuiselle iholle myös tuhkimohoidoksi ennen juhlia. Varaa aikasi hoitoon tästä.

Luonnosta saatava jauhettu timantti saa ihon hehkumaan välittömästi kasvohoidon jälkeen. Hoidon tuotteissa on käytetty jauhettua timanttia, Bio-Bustyl – yhdistettä sekä Easy Lift- yhdistettä.

Jauhettu timantti

Luonnosta saatava jalokivimineraali, jota kutsutaan ”jalokivien kuninkaaksi”. Jauhettu timantti heijastaa valoa ja lisää välittömästi ihon hehkua.

Bio-Bustyl-yhdiste

Sisältää kolmea synergiassa toimivaa ainesosaa. Bioteknologinen bakteerisuodate, jossa on runsaasti kasvusolukkoa, kollageenin tuotantoa stimuloiva biopeptidi sekä ”joustavaksi” kutsuttu biopeptidi, joka on valmistettu elastiini-ketjusta.

Easy-Lift- yhdiste

Yhdistelmä kahta synergisesti toimivaa ainesosaa. Kasvipolymeerit kiinteyttävät ihoa mekaanisella vaikutuksella. ECOCERT-sertifioitu Afrikan aavikkopuun pihka imeytyy ihoon ja muodostaa iholle yhtenäisen joustavan kalvon. Tämä kiristää ja kiinteyttää ihoa välittömästi. Lopputuloksena näkyvästi silottuvat juonteet.

Hoidon kulku

Alkupuhdistus

Hoito aloitetaan huolellisella ihotyypin mukaisella puhdistuksella.

Kuorinta

Kasvot kuoritaan ihotyypin mukaisella kuorinnalla. Kun kuollut ihosolukko on kuorittu, seuraavat hoitotuotteet pääsevät imeytymään paremmin ja syvemmälle ihoon.

Hieronta

Kasvoille tehdään rentouttava kasvohieronta.

Seerumi

Kasvoille levitetään Diamond lifting seerumi, joka silottaa ja ehkäisee juonteiden muodostumista ja parantaa ihon elastisuutta. Sisältää jauhettua timanttia, mikrokollageenia ja Bio-Bustyl-yhdistettä.

Naamiot

Ensin kasvoille laitetaan timantti-merilevänaamio. Se sisältää jauhettua timanttia sekä runsaasti kivennäis- ja hivenaineita sisältävää ruskeaa merilevää. Naamio häivyttää optisesti juonteita, lisää ihon kiinteyttä, silottaa, parantaa nopeasti ja tehokkaasti ihon kosteustasapainoa, ravitsee sekä antaa iholle nuorekkuutta. Merilevänaamion jälkeen iholle levitetään vielä voidemainen kohottava timanttinaamio. Voidenaamio sisältää jauhettua timanttia, Easy Lift-yhdistettä, mikrokollageenia ja Bio-Bustyl- yhdistettä. Naamio silottaa ja vähentää juonteita, kohottaa ihoa sekä ehkäisee ihon vanhenemista.

Loppuvoiteet

Hoidon lopuksi silmänympärysiholle levitetään kohottava silmänympärysvoide sekä kasvoille levitetään kohottava timanttivoide, jossa on suojakerroin 15. Voide ravitsee ja kosteuttaa ihoa, parantaa ihon kiinteyttä, silottaa juonteita, suojaa ihoa vapailta radikaaleilta sekä edistää ihosolujen uusiutumista. Voide sisältää jauhettua timanttia ja Easy Lift-yhdistettä, jotka vähentävät juonteita ja kiinteyttävät ihoa. Ginseng-uute uudistaa ja merikollageeni syväkosteuttaa ihoa.

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Tervetuloa timanttihoitoon!

Kauneushoitola Kauneuspiste Niina Maaria Palokka Jyväskylä Diamonf lifting

1 ajatus aiheesta “Bielenda Diamond Lifting kasvohoito”

  1. Paluuviite: Miten valitsen kasvohoidon?

Kommentointi on suljettu.

Vieritä ylös