S.O.S Couperosaihon kasvohoito - Kauneuspiste Niina Maaria
Kauneuspiste Niina Maaria kauneushoitola Jyväskylä Palokka Bielenda

S.O.S Couperosaihon kasvohoito

Couperosa on iho-ongelma, joka koskettaa varsin montaa suomalaista. Vaalea ja herkkä iho yhdistettynä äärimmäisiin sääolosuhteisiin on resepti couperosan puhkeamiselle.

Bielendan couperosahoito perustuu kolmen tehokkaan ainesosan yhdistelmään. Hoito auttaa näkyviin oireisiin sekä ehkäisee couperosan voimistumista vahvistamalla ihon pintasuonia sekä puolutuskykyä. Tehokas hoito vahvistaa ihoa sekä auttaa näkyvästi ihon punoitukseen. Varaa oma aikasi hoitoon tästä.

Rutiini: Flavonoidi, joka parantaa verenkiertoa ja hillitsee tulehdusta. Suojaa vapailta radikaaleilta.

C-vitamiini: Vahvistaa hiusverisuonia ja ihon kollageenintuotantoa.

Hevoskastanjauute: Supistaa hiusverisuonia, parantaa verenkiertoa ja poistaa turvotusta.

Kauneuspiste Niina Maaria kauneushoitola Jyväskylä Palokka Bielenda

Hoidon Kulku

Alkupuhdistus – Hoito aloitetaan hellävaraisella puhdistuksella.

Kuorinta – Hellävarainen ja rauhoittava kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa samalla rauhoittaen ihoa.

Hieronta – Kasvoille tehdään rentouttava hieronta tuotteella, joka vahvistaa herkän ihon pintaverisuonia ja ehkäisee niiden katkeilua. Hierontavoide tuo myös happea ihosoluille ja syväkosteuttaa ihoa. Sisältää hevoskastanja-, lehmus- ja sypressiuutteita.

Seerumi – Kasvoille levitetään korjaava seerumi, joka sisältää rutiinia, c-vitamiinia ja hevoskastanjaa. Seerumi vahvistaa hiusverisuonten seinämiä ja vähentää niiden laajentumista, vähentää ihoärsytystä, kosteuttaa tehokkaasti ihoa, kirkastaa ja parantaa ihon sävyä.

Naamio – Kasvoille laitetaan viilentävä merilevänaamio, joka sisältää rutiinia, c-vitamiinia, merilevää ja viilentävää piparminttua. Naamio rauhoittaa, kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa ihon sävyä.

Hoitovoiteet – Kasvoille hierotaan rauhoittava ja kosteuttava voide. Voide ehkäisee hiusverisuonten laajenemista ja hyperaktiivisuutta, rauhoittaa ihoärsytystä, kosteuttaa ja kirkastaa sekä parantaa ihon sävyä.

 

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Tervetuloa hemmotteluun!

Kauneuspiste Niina Maaria kauneushoitola Jyväskylä Bielenda

Lähde: Face Helsinki

Scroll to Top