Bielenda HYDRA-HYAL - kasvohoito - Kauneuspiste Niina Maaria
Kauneuspiste Niina Maaria kauneushoitola Jyväskylä Palokka Bielenda HYDRA-HYAL kasvohoito

Bielenda HYDRA-HYAL – kasvohoito

Ainutlaatuinen hyaluronihappohoito perustuu innovatiiviseen HYDRA-HYAL-teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan näköisen. HYDRA-HYALin sisältämä hyaluronihappo on kuivan ihon pelastaja! Se sitoo ihoon kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran.

Hoidossa käytettävissä tuotteissa on myös heksapeptidejä, jotka ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoksille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita ”rentouttamalla” kasvojen lihaksia. HYDRA-HYAL hyaluronihappohoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle. Hoito sopii normaalille ja kuivalle iholle, myös pintakuivalle aikuiselle iholle. Varaa oma aikasi hoitoon tästä.

HYDRA-HYAL-teknologia

Innovatiivinen ihon kosteuttaja, joka sisältää kahta eri hyaluronihapon muotoa. Korkean molekyylipainon hyaluronihappo jää ihon pinnalle estäen kosteuden haihtumisen ja suojaten ihoa. Matalan molekyylipainon hyaluronihappo kosteuttaa ihoa syvältä. Yhdisteessä on lisäksi luonnollisia peptideitä, jotka toimivat botoksin tavoin muotoillen kasvojen piirteitä.

Tuplaa naamion teho

Okluusion muodostava anatominen leväkipsinaamio nostaa voidemaisen kohottavan hyaluronihapponaamion tehon uudelle tasolle. Kipsinaamio tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä, ehkäisee kosteuden haihtumista ihon pinnalta sekä parantaa epidermiksen kosteuspitoisuutta. Kipsinaamio myös kohottaa kasvojen piirteitä. Kaksoisnaamiolla saadaan upeita tuloksia!

Hoidon kulku

Alkupuhdistus

Kasvoille ja kaulalle tehdään alkupuhdistus oman ihotyypinmukaisilla tuotteilla.

Kuorinta

Iholle levitetään hyaluronihappo entsyymikuorinta, joka sopii kuivalle iholle sekä ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin. Kuorinta sisältää matala- ja korkeamolekyylistä hyaluronihappoa, trehaloosia sekä papaija- ja ananasuutetta.

Hieronta

Kasvoille tehdään rentouttava kasvohieronta.

Seerumi

Kasvoille laitetaan 3,5% hyaluronihapposeerumia. HYDRA-HYAL-teknologia tehokosteuttaa, silottaa ja tasoittaa pinnallisia juonteita. Seerumi luo iholle kosteuden haihtumisen ehkäisevän hydrokalvon iholle.

Naamiot

Kasvoille laitetaan kohottava voidemainen hyaluronihapponaamio. Naamio kosteuttaa, silottaa ja tasoittaa pinnallisia juonteita sekä kohottaa kasvonpiirteitä. E-vitamiini ja kookosöljy ravitsevat ihoa. Voidenaamion päälle laitetaan okluusion muodostava leväkipsinaamio, joka tehostaa voidenaamion vaikutusta sekä parantaa naamion aktiivisten aineiden imeytymistä ihoon.

Hoitovoiteet

Hoidon lopuksi kasvoille laitetaan kosteuttava HYDRA-HYAL hyaluronihappovoide, missä on suojakerroin 15. Voide sopii kuivalle ja veltostuneelle iholle, sekä ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Voiteen HYDRA-HYAL teknologia sisältää kahta eripainoista hyaluronihappoa, glykosaminoglykaania ja heksapeptideja. Kosteuttaa ja napakoittaa ihoa tehokkaasti.

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Tervetuloa kokeilemaan ihanaa kosteuttavaa hoitoa!

Kauneuspiste Niina Maaria Kauneushoitola Palokka Jyväskylä Bielenda

Lähde: Face Helsinki

1 ajatus aiheesta “Bielenda HYDRA-HYAL – kasvohoito”

  1. Paluuviite: Miten valitsen kasvohoidon?

Kommentointi on suljettu.

Vieritä ylös