Harmonia - kasvohoito - Kauneuspiste Niina Maaria
Kauneushoitola Kauneuspiste Niina Maaria Jyväskylä Palokka jaderullaus talika naamio

Harmonia – kasvohoito

Kangasnaamiot ovat yksi omista ihonhoidon lemppareista. Kangasnaamiot tuntuvat kasvoilla ihanan viileältä, ja lisäksi niitä on älyttömän helppo käyttää! Siitä inspiroituneena halusin kehittää kasvohoidon, jossa voisin tarjota näitä hemmottelun kokemuksia myös teille asiakkaani! Varaa oma aikasi hoitoon tästä.

Kehittelemässäni kirkastavassa ja heleyttävässä kasvohoidossa erikoisuutena ovat tehokkaat kangasnaamiot ja jaderullaus. Käytän hoidoissa Talikan naamioita, jotka ovat silminnähden tehokkaita sekä mukavan tuntuisia kasvoilla, kuin toinen iho. Bio-selluloosasta tehdyt geelimäiset naamiot kiinnittyvät ihoon saumattomasti peittäen jokaisen juonteen ja uurteen. Runsaasti tehoaineita sisältävät kolmiulotteiset naamiot imeyttävät tehoaineet tasaisesti ihoon koko vaikutusajan ajan. Kasvonaamioiden sisältämä tehoainemäärä vastaa yhden kuukauden seerumikuuria, joten naamioissa riittää tehoa! Valittavissa on kaksi naamiota: kosteuttava ja kiinteyttävä.

Kauneushoitola Kauneuspiste Niina Maaria kasvohoito jaderullaus Jyväskylä Palokka

Kosteuttava kangasnaamio sopii kuivalle, pintakuivalle ja kiristävälle iholle. Naamio kosteuttaa, pehmittää ja silottaa tehokkaasti ihoa. Naamion hyaluronihappo sitoo ihoon runsaasti kosteutta, täyteläistää sekä silottaa ihoa. Hydrofiiliset eli vesiliukoiset sokerijohdannaiset palauttavat ihoon kosteutta. Antioksidanttiset alppiyrtit ( kamomilla, siankärsämö, arnikki, koiruoho, keltakatkero) kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

IMG_E1350

Kiinteyttävä kangasnaamio madaltaa juonteita, täyteläistää ja kirkastaa ihoa sekä häivyttää ihon ikääntymisen merkkien näkyvyyttä. Naamio käy myös nuoremmalle iholle ennen juhlia tai muuta tärkeää menoa. Naamion hyaluronihappo sitoo ihoon runsaasti kosteutta ja täyteläistää ja silottaa ihoa. Kollageeni palauttaa ihon täyteläisyyttä, silottaa ihoa ja madaltaa juonteita. Vesimeloni antaa iholle antioksidanttista suojaa ylläpitäen ihon nuorekasta hehkua ja raikkautta.

IMG_E1347

Jaderulla on jadekivestä tehty tela, jolla rullaillaan kasvojen ja kaulan ihoa. Materiaalinsa ansiosta jaderulla pysyy viileänä koko ajan. Jaderullaus rentouttaa ja parantaa verenkiertoa, joten halusin ehdottomasti jaderullauksen kuuluvan kasvohoitoon. Vaikka rullauksen tehoilla ei ole tieteellistä näyttöä, koin ainakin itse naamion imeytyvän paremmin ihoon.

Kauneushoitola Kauneuspiste Niina Maaria jaderullaus kasvohoito Jyväskylä Palokka

Hoidon kulku

Alkupuhdistus

Hoito aloitetaan perusteellisella alkupuhdistuksella, jossa iho ja silmämeikki puhdistetaan oman ihotyypin tuotteilla.

Kulmien siistiminen nyppimällä

Kuorinta

Jotta naamion tehoaineet saadaan imeytymään paremmin ihoon, tehdään kasvojen iholle kuorinta. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, sekä kirkastaa ihoa.

Kangasnaamio ja jaderullaus

Kasvoille laitetaan valitsemasi kangasnaamio, kosteuttava tai kiinteyttävä. Naamion vaikutusajalla naamion päältä rullaillaan jaderullalla.

Loppuvoiteet

Naamion jälkeen kasvoille hierotaan kosteusvoide sekä silmänympärysvoide.

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Toivon, että pidätte kasvohoidostani! Tervetuloa kokeilemaan!

1 ajatus aiheesta “Harmonia – kasvohoito”

  1. Paluuviite: Miten valitsen kasvohoidon?

Kommentointi on suljettu.

Vieritä ylös