Jalkahoidot - Kauneuspiste Niina Maaria
Kauneuspiste Niina Maaria, kauneushoitola, Jyväskylä, Palokka

Jalkahoidot

Seisomatyö, kovettuneet kantapäät ja halkeileva iho tekevät jaloista raskaat, eivätkä ne näytä kauniilta. Jalkahoito kaunistaa ja palauttaa jalkojen luonnollisen terveyden. Säännöllinen hoito ennaltaehkäisee ongelmia ja pitää ihon pehmeänä, ehkäisee kovettumien muodostumista ja vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa. Hyväkuntoisille jaloille riittää jalkahoito muutaman kerran vuodessa, mutta haasteelliset jalat saattavat kaivata jalkahoitoa jopa kuukausittain. Terveet jalat lisäävät ihmisen aktiivisuutta ja jaksamista. Varaa aikasi jalkahoitoon tästä.

Kauneuspisteellä on kolme erilaista jalkahoitoa, joista varmasti löytyy myös Sinun jaloillesi sopiva. Perinteinen jalkahoito keskittyy hoitamaan jalkojen ongelma-alueita kuten kovettumia, känsiä tai kynsiä. Jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, kovettumien poisto, raspaus, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito ja jalkavoide. Kynsien lakkaus haluttaessa omalla, tai hoitolasta ostetulla kynsilakalla.

IMG_0184

Magnesium-jalkahoito on perinteisen jalkahoidon tapainen, mutta hoidossa käytetään magnesiumtuotteita: kylpyhiutaleita ja voidetta. Tämä hoito sopii erityisesti asiakkaalle, jolla on väsyneet ja turvonneet jalat, huonot yöunet, lihasjännityksiä, kramppeja tai levottomat jalat. Magnesium kylpyhiutaleista saat helpotusta lihasjännityksiin ja tukea lihasten palautumiseen. Magnesium kylpyhiutaleet toimivat hyvin magnesiumin tehotankkaukseen. Virkistää väsyneet ja turvonneet jalat mm. liikunnan ja matkustamisen jälkeen. Magnesium kylpyhiutaleet edistävät normaalia ja rauhallista unta. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Ihoa hellivä magnesiumvoide sisältää magnesiumin lisäksi karitevoita, kaakaovoita, kookosöljyä sekä E-vitamiinia. Dermatologisesti testattu tuote sopii myös kaikkein herkkäihoisimpien ihon hoitoon ja syväkosteutukseen.

Magnesium jalkahoitoon kuuluu magnesiumjalkakylpy, kovettumien poisto, raspaus, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito ja magnesiumvoide. Kynsien lakkaus haluttaessa omalla, tai hoitolasta ostetulla kynsilakalla.

B3AAA8A6-E7DA-4ACE-A731-A4FAA88FC30F-36068-00000CE84977A6A2

Spa-jalkahoidossa keskitytään jalkojen kosteuttamiseen ja rentouttamiseen. Spa-jalkahoidot sopivat asiakkaille, joilla ei esiinny jaloissa ongelmia kuten pahoja kovettumia tai känsiä. Spa-jalkahoidossa kylvyn jälkeen jaloille tehdään pehmentävä kuorinta ja lopuksi rentouttava jalkanaamio. Lisäksi hoitoon kuuluu kovettumien kevyt poisto ja raspaus, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, hieronta sekä kynsien lakkaus haluttaessa omalla, tai hoitolasta ostetulla kynsilakalla.

Kauneuspisteellä tehdään myös geelilakkauksia varpaankynsiin. Geelilakkauksella saadaan kestävämpi lopputulos kuin normaalilla lakkauksella. Lakka levitetään kynnelle normaalin kynsilakan tavoin, mutta kovetetaan kynsiuunissa. Geelilakkaus kestää varpaankynsissa useita viikkoja, jopa niin kauan kunnes se kasvaa pois.

XOHB0885

Ajanavaraukseen pääset tästä.

Tervetuloa jalkahoitoihin!

Scroll to Top