Manikyyrit - Kauneuspiste Niina Maaria

Manikyyrit

Kädet ovat apuväline, joilla tehdään paljon. Kädet altistuvat usein vedelle, pesuaineille ja muille kemikaaleille, ja siksi ne menettävät helposti kosteutta ja kimmoisuutta.  Myös viima, lämpötilan muutokset ja uv-säteily koettelevat käsiä. Huonosti hoidettuun käsien ihoon tulee myös herkemmin vettymiä, kovettumia ja hankauksia. Siistit kynnet ja kädet ovat kauniit ja hygieeniset. Varaa aikasi käsihoitoon tästä.

Manikyyrissä kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan kynsinauhavoiteen avulla. Kynsien päällinen viilataan hellästi, joka poistaa värjäytymiä ja tasoittaa kynnen pintaa epätasaisuuksilta, mutta se ei kuitenkaan ohenna kynttä. Lopuksi kynnet lakataan värittömällä tai värillisellä lakalla. Manikyyrin päättää ihana käsivoide. Manikyyri on mahdollista saada myös käsien hieronnalla, jolloin käsien iho rentoutuu sekä saa kosteutta ja ravinteita.

hlUNku-g

Hemmotteleva spa-manikyyri aloitetaan kuorinnalla, mikä poistaa ihon pinnalta kuolleen ihosolukon. Samalla käsien iho kirkastuu, puhdistuu, verenkierto paranee ja voiteet imeytyvät paremmin. Seuraavaksi kynsinauhat pehmitetään kynsinauhavoiteella tai öljyllä, jonka jälkeen ne siistitään ja kynnet viilataan haluttuun mittaan. Kynsien pinta viilataan hellävaraisesti pehmeällä viilalla, jotta kynnen pinnasta saadaan puhdas, ja kynsilakkakin pysyy kynsissä paremmin. Ennen lakkausta käsiin laitetaan ihana kosteuttava naamio, jonka aikana kynnet lakataan haluamallasi sävyllä. Hoidon lopuksi jäljelle jäänyt naamio imeytetään käsihieronnalla.

20190816_121116

Kauneuspisteeltä saat myös geelilakkaukset. Geelilakkauksella saadaan kestävämpi lopputulos kuin normaalilla lakkauksella. Lakka levitetään kynnelle normaalin kynsilakan tavoin, mutta kovetetaan kynsiuunissa. Geelilakkaus kestää kynsissä käsien käytöstä riippuen muutamia viikkoja. Geelilakkaus liotetaan pois, eikä omaa kynttä viilata ohuemmaksi, joten oma kynsi ei rasitu. Kaikkiin geelilakkausten hintoihin kuuluu manikyyri.

IMG_2168

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Tervetuloa käsihoitoihin!

Scroll to Top