Kauneuspiste Niina Maaria Kauneushoitola Jyväskylä Palokka merileväkasvohoito Denova Pro

Merileväkasvohoito

Erilaiset levät ovat ihonhoidon ihmeaineita – ne kosteuttavat ja ravitsevat tehokkaasti ihoa saaden sen näyttämään ihanan elinvoimaiselta. Denova Pron merilevähoito kosteuttaa, pehmittää ja uudistaa ihoa.

Merileväjauheet sisältävät Laminaria digitata-merilevän lisäksi muita ihonhoitoa täydentäviä ainesosia kuten esimerkiksi kuorivaa papaijaa ja kosteuttavaa aloe veraa. Naamiojauhe sekoitetaan veteen hoidon tekohetkellä, jolloin tuotteen aktiiviaineiden teho säilyy parhaiten. Massa muodostaa iholla okklusoivan pinnan, jonka ansiosta alle jätettävän seerumin ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Ihosta tulee ihanan tasainen ja kuulas!

Merileväkasvohoidossa käytetään ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisia tuotteita. Hoito käy kaikenikäisille. Hoito sopii erinomaisesti kuivalle/pintakuivalle, rasvoittuvalle/sekaiholle, couperosaiholle ja herkälle iholle.

Miksi Laminaria digitata-levä?

Laminaria digitata-merilevä on ruskeaa levää, jota kasvaa Atlantin pohjoisosissa. Tämä alginaatteja, mannitoleja ja aminohappoja sisältävä levä tekee tuotteesta erittäin kosteuttavan, ravitsevan ja suojaavan. Se säätelee kolmea peruselementtiä: ravintoaineita, suojausta ja kosteustasapainoa. Se myös palauttaa ihon energiatasapainon, joka estää toksiinien kerääntymisen. Naamio stimuloi ihoa normalisoimaan sen toiminnot.

ITVJ2321

Hoidon kulku

Alkupuhdistus

Hoito aloitetaan puhdistamalla iho oman ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

Kuorinta

Kasvoille tehdään oman ihotyypin mukaisilla tuotteilla kuorinta. Kuorinta valitaan ensisijaisesti ihon herkkyyden mukaan: herkkäihoisille suositaan entsymaattista kuorintaa ja kestävälle iholle rakeellista kuorintaa. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, jolloin tehoaineet pääsevät imeytymään paremmin ihoon. Kuorinta myös kirkastaa ihoa.

Hieronta

Kasvoille tehdään rentouttava kasvohieronta.

Seerumi

Seerumit ovat tehoainetiivisteitä, jotka sisältävät suuren määrän tehokkaita aktiiviaineita. Seerumi myös tehostaa hoidon ja muiden tuotteiden vaikutusta. Kasvoille hierotaan ihon tarpeiden mukainen geelimäinen seerumi. Jokaisen ihon tarpeisiin löytyy oma seerumi.

Merilevänaamio

Kasvohoidon kruunaa oman ihotyypin mukainen merilevänaamio. Naamiot kosteuttavat ja tuovat ihosoluille happea. Naamion jälkeen iho on pehmeä ja kuulas. Merilevänaamiot ovat vegaanisia.

Loppuvoiteet

Hoito päätetään silmänympärysvoiteeseen sekä hoitovoiteeseen.

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Tervetuloa elämykselliseen ja tehokkaaseen merilevähoitoon!

 

Lähde: Face Helsinki

1 vastaus artikkeliin “Merileväkasvohoito”

  1. Päivitysilmoitus: Miten valitsen kasvohoidon?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.