Sokerointi - Kauneuspiste Niina Maaria
Kauneuspiste Niina Maaria kauneushoitola Jyväskylä Palokka sokerointi Alexandria

Sokerointi

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä,
joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Kauneuspisteellä sokeroinneissa käytetään Alexandrian tuotteita. Alexandria Professional® valmistaa sokerointitahnansa laadukkaasti ja ammattitaidolla, taatakseen aina tasalaatuisen ja erinomaisen koostumuksen. Sokeritahnoissa ei ole lisättyjä kemiallisia lisä – tai säilöntäaineita, väri/tuoksuaineita, ei vahaa tai turhia ainesosia. Sokeritahnat ovat 100% vapaita parabeeneista, ureasta, sulfaateista ja petrokemian ainesosista. Sokeritahna on tehty sokerista, vedestä, arabikumista sekä sitruunamehusta.

TW-Alexandria-Sugar_Poster-2x4

Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Sokeroinnissa sokeritahnaa levitetään ihoalueelle vastakarvaan, jolloin tahna kietoutuu karvaan ja poistettaessa sen luonnolliseen kasvusuuntaan, karva lähtee juurineen eikä katkeudu. Säännöllisen karvanpoiston myötä karvatuppi surkastuu, ja uusi karva kasvaa näin hitaammin ja hennommin takaisin. Sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille.

Sokeroinnilla saadaan myös poistettua iholta kuollut ihosolukko, ja ihosta tulee terveemmän näköinen. Jos sukkahoususi pölisevät, kannattaa sokerointia tehdä jo ihon kuorimisen takia!

20819493_1709486102680086_5358978780482975981_o

Jos tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, karvan olisi hyvä olla vähintään 3mm pitkä. Ensimmäisillä kerroilla karva on luonnollisesti tiukemmin kiinni ja aikaa menee normaalia enemmän.

Karva kasvaa kolmessa eri kasvuvaiheessa. Ensimmäisellä kerralla sokeroidaan kaikki näkyvä karva. Lepovaiheessa olevat karvat jäävät vielä ihoon, joka tuntuu sängeltä. Esimerkiksi bikinialue tarvitsee 2-3 sokerointikertaa, että iho tuntuu pehmeältä. Säärissä tämä voi kestää useamman kerran, 3-4 sokerointi kertaa, jotta kaikki lepovaiheessa olevat sänkikarvatkin saadaan poistettua.

Ohjeita ennen ja jälkeen sokeroinnin:

  • Kuori ihoa säännöllisesti estääksesi sisäänkasvaneet karvat. Älä kuitenkaan kuori ihoa muutamaan päivään ennen tai jälkeen sokeroinnin.
  • Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän tänä aikana hikoilua, saunomista, uintia ja sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita.
  • Iho on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen, joten muistathan suojata ihon hyvin.

Kontraindikaatiot sokerointiin ovat uudet arvet, suurentuneet suonikohjut, auringon polttama iho, mustelmat, varsiluomet, luomet hoidettavalla alueella tai roacutan kuuri. Jos olet juuri tehnyt kuorintahoidon tai aloittanut retinoli hoidon, sokerointia ei voi tehdä.

Ajanvaraukseen pääset tästä.

 

Tervetuloa sokerointeihin!

Alexandria-Pro-Logo

Scroll to Top