Denova Pro seerumit - Kauneuspiste Niina Maaria

Denova Pro seerumit

Runsaasti tehoaineita sisältävät seerumit tehostavat muiden hoitotuotteiden vaikutusta ja antavat iholle täsmähoitoa. Seerumit sisältävät sekä samoja vaikuttavia ainesosia kuin vastaavien hoitolinjojen tuotteissa että tehohoitoa antavia täydentäviä ainesosia. Denova Pro seerumit ovat öljyttömiä ja geelimäisiä. Valikoimasta löydät seerumin jokaisen ihon tarpeisiin – käytä koko kasvoille tai yhdistele aluettain.

Käyttö: Levitä seerumia iholle ennen kasvovoidetta. Muista levittää seerumia myös kaulalle ja dekolteelle. Seerumeita voi käyttää iholle paikallisesti tai koko kasvojen alueelle päivittäin tai kuuriluontoisesti. Seerumit ovat hyviä erityisesti yökäyttöön yövoiteen alle.

Rauhoittava seerumi 30ml

Punoittavalle iholle, jossa on couperosan oireita. Rauhoittava seerumi sisältää kasviuutteita, aloe veraa, allantoiinia ja provitamiini B5:ttä, jotka hoitavat couperosan oireita sekä rauhoittavat kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Vähentää ihon punoitusta. Tehokosteuttaa. Vegaaninen.

Energisoiva seerumi 30ml

Kuivalle, väsyneelle ja elottomalle iholle. Sopii kaikenikäisille. Sisältää Laminaria digitata-merileväuutetta sekä C-vitamiinia, jotka hoitavat kuivaa, pintakuivaa, ohutta tai harmaan sävyistä ihoa. Uudistaa ihoa ja tuo happea ihosoluille. Kosteuttaa ihon pintaa sekä silottaa pieniä juonteita. Kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihonsävyä. Vegaaninen.

Normalisoiva seerumi 30ml

Rasvoittuvalle ja sekaiholle, jossa on laajentuneita huokosia ja epäpuhtauksia. Seerumi sisältää sinkkiä ja biotiinia, jotka hoitavat rasvoittuvaa, seka- tai akneihoa. Tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää liiallista rasvoittumista. Auttaa vähentämään mustapäiden ja aknen muodostumista. Provitamiini B5 kosteuttaa tehokkaasti ihoa.

Silottava seerumi 30ml

30+ iholle, kuivalle iholle, jossa on juonteita. Ikääntymisen ensi merkkeihin. Uudistava seerumi sisältää mikrokollageenia ja ursolihappoa, jotka vähentävät juonteita sekä silottavat kuivaa ja karheaa ihoa. Vahvistaa ja uudistaa ihon kollageenirakennetta. Stimuloi epidermiksen uudistumista. Madaltaa juonteita, silottaa ja kiinteyttää ihoa. Vegaaninen.

Kohottava seerumi 30ml

Aikuiselle iholle, joka kaipaa kiinteytystä ja napakoitusta ihoon. Tuhkimotuote! Seerumi sisältää aikuista ihoa kohottavaa manteliproteiinia. Seerumi silottaa pintajuonteita, palauttaa terveen ihon sävyn ja kiinteyttää.

Kiinteyttävä tehoseerumi silmän- ja huultenympärysiholle 30ml

Suuri manteliproteiinipitoisuus (5%) kohottaa ihoa välittömästi. Hyaluronihappo tehokosteuttaa ihoa ja silottaa pintajuonteita. Palauttaa ihon nuorekkaan ja luonnollisen hehkun. Vaikuttavat ainesosat: manteliproteiini, pienimolekyylinen hyaluronihappo, merilevä. Käyttö: Taputtele pieni määrä seerumia silmän- ja huultenympärysiholle ennen voiteen levittämistä. Vegaaninen.

IMG_2408

Lähde: Face Helsinki

Vieritä ylös