Aurinkosuojatuotteet - Kauneuspiste Niina Maaria

Aurinkosuojatuotteet

Vaikka päivettynyt iho ja aurinko ovat pitkän talven jälkeen juhlaa iholle, auringolla on myös varjopuolia, kirjaimellisesti. UV-säteet vanhentavat ihoa, altistavat ihomuutoksille, ihosyöville sekä pigmenttimuutoksille. Aurinkosuojatuotteita olisi hyvä käyttää niin kesät kuin talvetkin. UV-säteily jaotellaan aallonpituuden mukaan kolmeen ryhmään.

UVA-säde on kaikista pisin, ja se tunkeutuu dermikseen, verinahkaan asti. Se polttaa ihoa vain vähän, ja saa aikaan välittömän ja viivästyneen rusketuksen. Se myös valovanhentaa ihoa ja lisää ihosyöpien leviämistä. Suurin osa auringon UV-säteilystä on juuri UVA-säteilyä. Se läpäisee värittömän lasin, pilvet ja kevyet vaatteet.

UVB-säde on keskipitkä säde. Se on polttava säde, joka saa aikaan ihon palamisen ja punoituksen. Se saa aikaan myös viivästyneen rusketuksen. Se paksuntaa ihoa ja hillitsee ihon tulehduksia. UVB-säteily heikentää elimistön puolustuskykyä, aiheuttaa ihosyöpiä ja valovanhenemista ja lisää keramidisynteesiä. Se ei läpäise lasia, pilviä eikä vaatteita, mutta läpäisee veden.

UVC-säteily on lyhin, ja ilmakehän otsonikerros pysäyttää suurimman osan. Säteily polttaa ihoa, aiheuttaa ihosyöpää ja tuhoaa bakteereita.

Nauti auringosta ja kesästä turvallisesti ilman auringonpolttamia ja valovanhenemisen vaikutuksia!

IMG_2437

Bielenda sun care kasvovoide SK 30 ja SK 50

Suojaa ihoa UV-säteilyltä ja ehkäisee kosteuden haihtumista. Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus, ei tuki huokosia. Kosteuttaa ihoa ja suojaa ihoa valovanhenemista vastaan. Sopii myös meikin alle. Suojaa UVB- ja UVA-säteilyltä.

Vinkki! Voit lisätä aurinkovoiteen alle ihotyypin mukaisen seerumin, jolloin saat voiteesta hoitavamman. Muuta päivävoidetta ei tarvita.

Bielenda sun care kookosöljy aurinkovoide vartalolle SK 30

Suojaa ihoa UV-säteilyn haittavaikutuksilta. Vähentää auringonpolttamien ja ihoärsytyksien riskiä sekä pigmenttimuutoksien muodostumista. Sisältää kosteuttavaa kookosöljyä. Imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi.

Aurinkovoiteiden käyttö: levitä iholle 15-20 minuuttia ennen UV-säteilylle altistumista. Pitääksesi yllä optimaalista suojaustehoa, lisää tuotetta iholle säännöllisin väliajoin ja aina uimisen jälkeen. Levitä tuotetta riittävästi, muuten se ei anna tarvittavaa suojaa.

Bielenda kosteuttava after sun voide 

Rauhoittaa välittömästi ihoärsytystä auringonoton jälkeen. D-pantenoli ja aloe rauhoittavat ihoa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Imeytyy nopeasti. Käyttö: levitä tasaisesti puhtaalle iholle, erityisesti ärstyneille ihoalueille. Toista tarvittaessa.

suncare

Lähde: Face Helsinki

 

Vieritä ylös