kukka

Lisähemmottelua kasvohoitoihin

Kasvohoidon yhteyteen voi valita itselleen vielä lisähemmottelua tarpeen mukaan. Ajanvarauksessa lisäpalvelut valitaan kasvohoidon valitsemisen jälkeen. Valittavissa on ihania Talikan tuotteita, joita voit ostaa myös kotiin.

Talika kangasnaamio dekoltee alueelle

Useimmiten ihonhoidossa keskitytään vain kasvojen ja kaulan alueen hoitoon. Dekoltee-alueen ihonhoito on kuitenkin yhtä tärkeätä, sillä ikääntymisen merkit näkyvät myös tällä ihoalueella. Talikalla on tähän avuksi kiinteyttävä ja elvyttävä naamio, koska dekolteealueen ihonhoito on tärkeä ennaltaehkäisy ikääntymisen merkkien näkyvyydelle. Naamiokuitu kiinnittyy ihoon saumattomasti imeyttäen ja lukiten naamion hoitoseerumin ihoon. Tehoaineet mm. hyaluronihappo (palauttaa ihon kosteuspitoisuuden ja silottaa ihoa), B3-vitamiini (kirkastaa ihosävyä ja häivyttää pigmenttiläiskiä) sekä 16 kasviuutteen yhdiste (häivyttää ja viivästyttää ihon ikääntymisen merkkien näkyvyyttä ja antaa antioksidanttista suojaa iholle) liftaavat, kiinteyttävät, kosteuttavat ja kirkastavat dekolteen ihoa palauttaen sen nuorekkuuden.

Talika kangasnaamio kaulan ja leuan alueelle

Bioselluloosasta tehty ihana kangasnaamio kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä selkeyttää leukalinjaa. Naamiokuitu kiinnittyy ihoon saumattomasti imeyttäen ja lukiten naamion hoitoseerumin ihoon. Hyaluronihappo kosteuttaa, silottaa ja täyteläistää ihoa. Kollageeni palauttaa ihon täyteläisyyttä, kiinteyttää ja silottaa ihoa. Adenosiini elvyttää ja antaa ihosoluille energiaa taistellen ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. 17 kasvin yhdiste toimii antioksidanttina ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä.

Talika naamiolaput silmänympärysiholle

Päivittäistä silmänympärysihon hoitoa täydentävä tehohoito, joka virkistää väsyneen katseen sekä silottaa ja pehmittää ihoa. Tehokkaat naamiolaput poistavat väsymyksen merkit, laskevat turvotusta ja kirkastavat silmänympärysaluetta häivyttämällä tummuutta. Aktiiviset tehoaineet vapautuvat naamiosta vähitellen ihoon. Yhtä paria voidaan käyttää 3 kertaa, joten saat naamiolaput kotiin vielä kahta käyttökertaa varten. Käytä avattu pari noin parin viikon sisällä avauksesta.

IMG_E1361

Käsille hieronta ja naamio

Käsien iho joutuu usein koetukselle, koska kädet ovat kehomme tärkein työväline. Kylmä ilma, viima ja jatkuva käsien pesu kuivattavat ihoa. Käsinaamio uudistaa ja pehmentää käsien ihoa. Naamio sisältää ekosertifioitua luomurypsiöljyä ja luomukookosglyseriniä, jotka uudistavat ihon suojaavaa lipidikerrosta. A-vitamiini auttaa vaalentamaan pigmenttiläiskiä. Naamio on vegaaninen. Naamion vaikutusajan jälkeen käsille tehdään rentouttava hieronta.

Kestovärit

Kestoväreillä saadaan ilmettä kasvoihin. Kestovärit voidaan tehdä ripsiin, kulmiin tai molempiin. Kulmien värjäyksen yhteydessä kulmat nypitään ja muotoillaan. Kestovärien pysyvyys riippuu hyvin paljon asiakkaan ihosta ja karvan laadusta. Kauneuspisteellä käytetään Refectocilin kestovärejä.

Tervetuloa Kauneuspisteelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.