Bernard Cassiere Granaattiomena-AHA kasvohoito - Kauneuspiste Niina Maaria
granaattiomena Bernard Cassiere

Bernard Cassiere Granaattiomena-AHA kasvohoito

Granaattiomena-AHA kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin, sekä epätasaisen ja samean väriselle iholle. Hoito sopii myös stressaantuneelle iholle kirkastamaan ihoa. Tämä hoito ei sovi ärtyneelle ja/tai vaurioituneelle iholle.

Hoito vähentää ihon pintajuonteita, ehkäisee ikääntymisen merkkejä ihossa, tehostaa solujen uusiutumista sekä ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

Tuloksena kirkas ja heleä, pehmeä, kosteutettu ja ravittu iho, jossa juonteet ovat silottuneet!

granaattiomena

Vaikuttavina aineina hoidossa on:

  • Granaattiomena – tehokas antioksidantti, joka antaa suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä ja sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä C- ja B-vitamiineja.
  • AHA-yhdiste – nopeuttaa kollageenisynteesiä ja solujen  uusiutumista, kirkastaa ihoa ja vähentää ihon epätasaisuuksia.

Ripe pomegranate fruit

Hoidon kulku

Alkupuhdistus – Hoito aloitetaan tehokkaalla puhdistuksella. Ensin puhdistetaan meikki hellävaraisella puhdistusgeelillä, joka sisältää pieniä rakeita, jotka sulautuessaan iholle vapauttavat ihoa hoitavia E- ja A-vitamiineja. Sen jälkeen puhdistetaan iho kirkastavalla granaattiomena puhdistusgeelillä, joka kirkastaa, heleyttää ja kuorii kevyesti ihoa.

Kuorinta-naamio – Tehotuote kuorii ihoa hellävaraisesti sekä kosteuttaa, pehmentää ja antaa suojaa iholle. Tuotteen vaikuttavina ainesosina ovat karpaloöljyuute, joka kosteuttaa, pehmentää ja suojaa ihoa sekä kuorivat rakeet, jotka on saatu mineraaleista.

AHA-kuorinta – Happokuorinta sisältää glykoli- ja AHA-happoa, jotka kuorivat ihoa kemiallisesti. Happokuorinta tehostaa solujen uusiutumista sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. AHA-happo on saatu mustaherukasta ja mustikasta. Lisäksi kuorinnassa on granaattiomenaa, B3-vitamiinia ja Colla-gain yhdistettä. Tämä vaihe kirkastaa ja heleyttää ihoa tehokkaasti.

Rauhoittava naamio – Punaiset marjat – naamio kosteuttaa, ravitsee ja elvyttää ihoa. Naamio sisältää mm. karpaloöljyuutetta, vadelmauutetta ja karitevoita, joka on Reilun Kaupan tuote.

Hoitovoide – Hoito viimeistellään granaattiomena fluidilla, joka tekee ihosta kirkkaamman ja joustavamman. Voide kosteuttaa, pehmentää ja kirkastaa ihoa.

Hoidon jälkeen auringossa oleilua tulee välttää 48 tunnin ajan, sekä suositellaan aurinkosuojan käyttöä.

Hoitoa suositellaan 2-8 kerran sarjahoitoa, viikon välein tehtynä.

appi.Brive 020

Tervetuloa hoitoon!

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Lähde: Eurocosmetics

1 ajatus aiheesta “Bernard Cassiere Granaattiomena-AHA kasvohoito”

  1. Paluuviite: Miten valitsen kasvohoidon?

Kommentointi on suljettu.

Vieritä ylös