Bernard Cassiere Suklaa-kasvohoito - Kauneuspiste Niina Maaria

Bernard Cassiere Suklaa-kasvohoito

Ihoon kohdistuu päivittäin ärsykkeitä, jotka heikentävät ihon luonnollista puolustuskykyä sekä aiheuttavat harmaan ja elinvoimattoman ihon. Bernard Cassieren suklaa tuotteet antavat iholle kosteutta, säilyttävät ihon pehmeyden ja suojaavat ihoa. Ihastuttava Suklaa-kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä harmaalle, stressaantuneelle ja väsyneellle iholle. Tämä hoito on myös loistava hemmotteluyllätys lahjakortin muodossa ystävälle tai rakkaalle.

Suklaa-kasvohoito suojaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa, mutta ennen kaikkea se hemmottelee niin aisteja kuin mieltäkin. Syötävän naamion ansiosta suklaata saattaa päästä myös maistelemaan! Kokonaisvaltainen hoito tarjoaa rentouttavan tauon arjen kiireistä ja taistelee samalla stressiä ja saasteita vastaan.

Tuloksena puhtaampi ja kirkkaampi ihon väri, joustavampi, pehmeämpi ja kosteutettu iho, jossa juonteet ovat silottuneet.

Asiakkaan palaute:

Ihana suklainen hetki, jossa pääsi rentoutumaan ihanan hieronnan, suklaisen tuoksun ja maun myötä. Stressi poistui sekä mielestä ja kasvoilta.

– Hannele

Vaikuttavina aineina hoidossa on:

  • Reilun Kaupan kaakaouute – antioksidanttinen ja antiradikaalinen, sisältää suuren määrän polydenoleita
  • Reilun Kaupan kaakaovoi – ravitseva

Hoidon kulku

Alkupuhdistus – Hoito aloitetaan tehokkaalla puhdistuksella.

Kuorinta – Tehokas kaksivaikutteinen kaakaopapukuorinta kirkastaa, ravitsee ja pehmentää ihoa sekä palauttaa iholle nuorekkaan kirkkauden ja heleyden. Kuorivana aineena ovat kaakaopapurakeet. Kuorinta sisältää paljon suojaavia antioksidantteja sekä manteliöljyä ja kaakaovoita.

Hieronta – Pitkä rentouttava hieronta tehdään kaakaovoilla, joka sisältää Reilun Kaupan kaakaovoita, Reilun Kaupan karitevoita sekä appelsiinin eteeristä öljyä. Hierontavoide ravitsee, korjaa, suojaa ja rentouttaa ihoa.

Suklaa fondue-naamio – Sisältää kaakaouutetta (64%), mikä nopeuttaa solujen uusiutumista, sekä on antioksidanttinen ja antiradikaalinen. Tätä ihanaa naamiota voi syödä! Joten halutessasi saat tätä myös huulille, nams!

Kaakaonektari tehoaine – Sisältää kaakaouutetta ja vaniljaöljyä, jotka kosteuttavat, korjaavat ja nopeuttavat solujen uusiutumista.

Suklaavoide – Hoito päätetään herkullisen tuoksuiseen voiteeseen, joka suojaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Kaikki Bernard Cassieren suklaalinjan tuotteet sisältävät Reilun Kaupan kautta tuotettua kaakaota, joka sitoo Bernard Cassieren maapallon luonnonvarojen oikeudenmukaiseen käyttöön.

Tervetuloa hoitoon!

 Ajanvaraukseen pääset tästä.

Lähde: Eurocosmetics

 

Vieritä ylös