VOESH-jalkahoito kotona - Kauneuspiste Niina Maaria

VOESH-jalkahoito kotona

VOESH New York -jalkahoitotuotteissa yhdistyvät helppous ja tehokkuus! Nelivaiheinen jalkahoitopaketti sisältää kylpysuolan, kuorinnan, naamion ja voiteen. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, parabeenittomia ja gluteenittomia eikä niiden tuotannossa ole käytetty eläinkokeita. Kahdeksan erilaista vaihtoehtoa: Vitamin Recharge, Lavender Relief, Olive Sensation, Lemon Quench, Green Tea, Charcoal, Cucumber Fresh ja Jasmin. Kauneuspisteeltä löydät nämä kaikki!

Tämä jalkahoitopaketti on loistava hemmotteluhetki itselle tai lahjaksi ystävälle! Tein itse viikon päätteeksi C-vitamiini Vitamin Recharge pakkauksella jalkahoidon. Hoidon alussa jalat olivat väsyneet ja uupuneet. Hoidon lopuksi jalat olivat rentoutuneet ja niin ihanan pehmeät! Ota itsellesi omaa aikaa, ja hemmottele jalkojasi. Alla kuvalliset ohjeet.

Vaihe 1. Jalkakylpy

Lisää kylpysuolaa lämpimään veteen ja liota jalkoja n.10 minuuttia. Kuuntele samalla rentouttavaa musiikkia ja laita valaistus himmeäksi. Sulje silmät ja nauti. Jalkakylpysuolassa oli ihastuttava tuoksu! Jalkakylpy puhdistaa ja raikastaa jalat.

Vaihe 2. Sokerikuorinta

Hiero kuorinta-ainetta jaloille kevyesti pyörittelevin liikkein. Hiero erityisen huolellisesti kovettumakohdat jaloissa. Huuhtele huolellisesti vedellä. 100% sokerikuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja saa jalat pehmeäksi. Samalla myös kädet saivat kuorinnan.

Vaihe 3. Raspaus (vapaaehtoinen)

Kun iho on pehmitetty, ja kuolleet ihosolukot kuorittu pois, voit vielä kevyesti raspata kovettuma-alueita.

Vaihe 4. Mutanaamio

Levitä naamio kuiviin jalkoihin, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti vedellä. Ihana mutanaamio puhdistaa ja supistaa huokosia.

Vaihe 5. Jalkavoide/hieronta

Hiero jalkavoide iholle, kunnes se on imeytynyt. Voit myös pyytää esimerkiksi puolisoa hieromaan jalkojasi. Jalkavoide viimeistelee tämän ihanan kokonaisuuden ja samalla kosteuttaa ihoa.

Voit valita itsellesi mieleisen kahdeksasta vaihtoehdosta:

Stressaantunut? – Lavender Relief

Laventelilla on tunnetusti rauhoittavia ominaisuuksia ja lisäksi se on antiseptinen ja edistää ihon paranemista. Sisältää laventeliöljyä ja -uutetta.

Janoinen? – Lemon Quench

Sitruuna sisältää entsyymejä, jotka poistavat iholta kuollutta ihosolukkoa ja toksiineja. Iho on taas vastaanottavainen kosteuttaville ainesosille. Sisältää sitruunauutetta.

Epäpuhdas? – Charcoal Power Detox

Aktiivihiili poistaa tehokkaasti likaa, bakteereita ja kemikaaleja iholta. Puhdistuskuuri jalkojen iholle!

Uupunut? – Vitamin Recharge

C-vitamiini virkistää ihoa ja ylläpitää ihon nuorekkuutta suojaamalla sitä kuivuudelta ja rypyiltä. Tämä on oma lempparini!

Kaipaatko hehkua? – Cucumber Fresh

Kurkku-uute raikastaa ja pehmentää jalkojen ihoa ja antaa samalla tervettä hehkua. Se myös auttaa häivyttämään jalkojen ongelmakohtia.

Kuiva iho? – Green Tea Detox

Vihreää teetä käytetään yleisesti kuivan ihon hoitoon. Lisäksi se puhdistaa ja ehkäisee ihon ikääntymismuutoksia.

Epämukava olo? – Jasmine Soothe

Jasmiiniuute parantaa ihon elastisuutta ja auttaa häivyttämään pieniä virheitä iholla.

Karhea iho? – Olive Sensation

Oliiviöljyn sisältämät A- ja E-vitamiinit auttavat korjaamaan ja uudistamaan ihoa. Lopputuloksena ihanan pehmeät jalat!

Lähde: Melon Oy

Scroll to Top