Bernard Cassiere Hunaja - kasvohoito - Kauneuspiste Niina Maaria

Bernard Cassiere Hunaja – kasvohoito

Hunaja on tunnettu ja kautta aikain käytetty luonnontuote ihon ja kehon hyvinvointiin. Ihonhoidossa hunajalla on lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia: hunaja kosteuttaa, ravitsee ja pehmentää ihoa, sekä nopeuttaa solujen uusiutumista, jolloin ihon väri kirkastuu ja ihosta tulee elinvoimainen.

Kun ihosi kaipaa lisää heleyttä, kirkkautta ja elinvoimaa on hunajainen happihoito Sinua varten. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät ihoa ravitsevaa ja ihosolujen hapenottokykyä parantavaa aitoa luonnonhunajaa, joka palauttaa ihollesi kirkkauden ja elinvoiman! Hoidon aikana saatat myös maistaa herkullisen luonnonhunajan maun huuliltasi…

Hunaja-kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä erityisesti harmaan väriselle, tukkeutuneelle, karhealle ja väsyneen näköiselle iholle. Loistava myös aikuiselle sekaiholle, sekä iholle, jolle ei ole tehty pitkään aikaan kasvohoitoa.

Hunaja-kasvohoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa, ehkäisee ikääntymisen merkkejä ihossa, antaa ihosoluille happea, jolloin iho uusiutuu nopeammin, sekä pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Tuloksena kirkkaampi, heleämpi, kosteutettu ja rauhoittunut iho, jossa pintajuonteet ovat vähentyneet.

Vaikuttavina aineina hoidossa on:

  • Akaasiahunaja – stimuloi ihon uudistumista, parantaa ihon kuntoa, antibakteerinen
  • Kuningatarhyytelö – uudistava
  • Siitepölyuute – ravitseva
  • Propolisuute – antioksidanttinen

Hoidon kulku

Alkupuhdistus – Huolellinen alkupuhdistus tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

Kuorinta – Kasvot kuoritaan ihanalla hunaja-sokeri kuorinnalla. Kuorinnassa on aitoa akaasiahunajaa sekä sokeria. Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, sekä antaa kirkkautta iholle. Se myös ravitsee ja valmistelee ihon seuraaville hoitoaineille.

Hieronta – Rentouttava hieronta tehdään hunajaisella hierontageelillä, joka sisältää akaasiahunajaa, isoköynnöskranssikukkaa sekä E-vitamiinia. Mikäli et halua hierontaa, tai iho kaipaa puhdistusta, voidaan hieronnan sijasta tehdä epäpuhtauksien poisto mekaanisesti.

Naamio – Moussenaamio kosteuttaa, suojaa ja pehmentää ihoa, sekä on kevyesti kuoriva salisyylihapon ansiosta. Naamioon sekoitetaan aitoa akaasiahunajaa.

Hunajavoide – Hoito päätetään tasapainottavaan, kirkastavaan ja pehmentävään voiteeseen. Voide sisältää akaasiahunajaa, kuningatarhyytelöä, siitepöly- sekä propolisuutetta.

Hoidon voi tehdä kertahoitona, tai 6 sarjan hoitona viikon välein, jolloin hoidosta saadaan vielä parempia tuloksia.

Tervetuloa Hoitoon!

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Lähde: Eurocosmetics

Vieritä ylös