Bielenda Eco Nature - Kauneuspiste Niina Maaria

Bielenda Eco Nature

Kauneuspiste on saanut ihanan luonnonkosmetiikkasarjan. Täysin vegaaninen ja 99% luonnollisia aineita sisältävä sarja hemmottelee normaalia ja kuivaa ihoa. 100% luonnollisilla tuoksuilla valloittavat tuotteet hurmaavat myös koostumuksillaan.

Sarja on saanut inspiraationsa A-beautystä eli Australian luonnon tehoaineista. Tuotteet sisältävät australialaista superhedelmää, kakadu-luumua, joka sisältää runsaasti antioksidanttista C-vitamiinia. Australialainen mango ja jasmiini kosteuttavat, pehmentävät ja uudistavat ihoa.

Tuotteissa on käytetty ympäristölle ystävällisiä ekologisia pakkauksia, eikä ulkopakkauksissa ole sellofaania. Mahdollisuuksien mukaan tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Sarja on 99% luonnonkosmetiikkaa, 1% ainesosista varmistaa tuotteen kestävyyden ja helpon käytön. Tuotteilla on myös PETA-sertifikaatti.

Eco nature tuotteet auttavat ylläpitämään ihon optimaalista kosteustasapainoa sekä luonnollista mikrobiomia. Tuloksena luonnonkaunis ja hyvinvoiva iho!

Vaikuttavat aineosat:

Kakadu luumu, joka on australialainen superhedelmä, sisältää runsaasti antioksidanttista C-vitamiinia, kaksi kertaa enemmän kuin appelsiini. Se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta sekä kirkastaa ja napakoittaa ihoa.

Australialainen mango, joka tehokosteuttaa ja uudistaa ihoa. Lisäksi sillä on kirkastava ja kollageenintuotantoa parantava vaikutus. Se sisältää runsaasti eri vitamiineja, kuten C-, E- ja A-vitamiineja, kuparia, beetakaroteenia, magnesiumia ja kaliumia. Yhdessä ne suojaavat ihoa hapettumiselta ja ylläpitävät ihon puolustuskykyä.

Australialainen jasmiini, joka pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Se häivyttää pieniä juonteita ja kosteuttaa tehokkaasti. Jasmiini sisältää lisäksi ihoa suojaavia antioksidantteja.

Tuotteet:

Puhdistusgeeli kasvoille 200ml 10€

Kosteuttava ja rauhoittava puhdistusgeeli takaa optimaalisen kosteutuksen ihollesi, poistaa meikin ja puhdistaa tehokkaasti samalla virkistäen ihoa.

Kasvovesi 200ml 10€

Kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi takaa optimaalisen kosteutuksen ihollesi, palauttaa ihon pH-arvon ja virkistää, sekä rauhoittaa ihoa. Kasvovesi on suihkutettavassa pullossa, joten voit suihkuttaa sitä suoraan kasvoihin tai kostuttaa vanulapun ja pyyhkiä kasvot.

Misellivesi 500ml 15€

Misellivesi on puhdistuotteen ja kasvoveden yhdistelmä, pärjäät siis yhdellä tuotteella. Misellivedellä voi puhdistaa ihon sekä kevyen meikin. Kakadu-luumu kirkastaa ihoa. Jasmiini pehmentää ja rauhoittaa, vähentää juonteita sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Mangolla on voimakkaasti ihoa kosteuttava vaikutus. Tuloksena puhdas, satiininpehmeä ja sileä ihoa. Käyttö: kostuta vanulappu misellivedellä, puhdista kasvot, toista niin monta kertaa, ettei vanulappuun jää enää meikkiä tai likaa. Lisää kosteusvoide ja seerumi.

Kosteuttava ja rauhoittava kasvovoide 50ml 20€

Kakadu-luumu on todellinen C-vitamiinipommi, se on myös loistava antioksidantti, joka kirkastaa ihoa sekä lisää sen elastisuutta. Jasmiini pehmentää ja rauhoittaa ihoa, vähentää juonteita sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Mango kosteuttaa ja elävöittää ihoa. Käytä kasvovoidetta aamuin illoin.

Kosteuttava ja rauhoittava kasvoseerumi 30ml 20€

Voidemainen seerumi sisältää 99% luonnollisia ainesosia, jotka takaavat optimaalisen kosteutuksen ihollesi. Rauhoittaa ihoärsytyksiä, parantaa ihon hydro-lipiditasapainoa sekä palauttaa ihon hehkun. Käyttö: levitä seerumi puhtaalle iholle ennen kosteusvoidetta.

Kasvokuorinta 150ml 10€

Sisältää 99% luonnollisia ainesosia, jotka takaavat optimaalisen kosteuden ihollesi. Tuotteen luonnolliset kuorintahiukkaset kuorivat tehokkaasti kuolleen ihosolukon puhdistaen ja virkistäen kasvojen ihoa. Kuorinta kannattaa tehdä ennen naamiota, jotta naamion vaikuttavat ainesosat pääsevät imeytymään paremmin ihoon. Kuorinta on hyvä tehdä noin kerran viikossa.

Kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio annospussi 3€

Ihana geelimäinen naamio rauhoittaa kuivuudesta ja kireydestä johtuvaa epämiellyttävää tunnetta. Auttaa ylläpitämään ihon luonnollisen mikrobiomi tasapainon. Tuloksena hehkuvan sileä, kuulas ja pehmeä iho. Käytä naamiota kerran viikossa. Pakattu kätevään annospussiin.

Tervetuloa Kauneuspisteelle tutustumaan tuotteisiin!

Vieritä ylös