Bernard Cassiere Spirulina Youth care - kasvohoito - Kauneuspiste Niina Maaria

Bernard Cassiere Spirulina Youth care – kasvohoito

Spirulina Youth Care on kehitetty vastaamaan erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin. Siinä yhdistyvät luonnonmukaisuus ja ekologisuus, sekä todistetusti tehokkaat hoitotulokset. Hoidossa korostuu kokonaisvaltainen PRO AGE –ilmiö, jonka mukaan ikääntymiseen tulisi suhtautua myönteisesti, hyväksyvästi ja lempeästi. PRO AGE -yhdistää terveelliset elämäntavat ja tehokkaat ihonhoitotuotteet, joiden avulla voimme lisätä hyvinvointiamme, ylläpitää kauneuttamme ja suhtautua ikääntymismuutoksiin armollisemmin.

Spirulina Youth Care -kasvohoito tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa ikääntyvälle iholle, kaikille ihotyypeille. Kasvohoito saa tehonsa luonnon Spirulina-levän uutteesta, joka lisää iholle kiinteyttä ja elinvoimaa, sekä antaa suojaa ihoa ikäännyttäviä ärsykkeitä vastaan. Hoidon erikoisuuksina ovat joogan inspiroima ainutlaatuinen ja rentouttava kasvohieronta, joka tehostaa juonteiden silottumista. Hoidon aikana valmistetaan ikääntymisen merkkejä häivyttävä erikoisnaamio, jonka tärkeänä raaka-aineena on aito luonnon Spirulina-levän jauhe, joka tulee Ranskasta. Kasvohoidon jälkeen mieli on rentoutunut ja iho täynnä elinvoimaa!

Jos iho-ongelmanasi ovat juonteet, ihon veltostuminen, joustavuuden väheneminen ja kuivuus, on Spirulina Youth care – kasvohoito juuri Sinulle!

Kasvohoito kiinteyttää ihoa, silottaa juonteita, suojaa ihoa sisäisiltä ja ulkoisilta ärsykkeiltä sekä sinisen valon aiheuttamilta haittavaikutuksilta, ravitsee ihoa ja tuo iholle hyödyllisiä ravintoaineita sekä rentouttaa ja lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Vaikuttavina aineina hoidossa on:

Spirulina levä, joka sisältää runsaasti

  • antioksidantteja, jotka auttavat taistelemaan ihon vanhentavia ärsykkeitä vastaan.
  • välttämättömiä rasvahappoja (omega-6), jotka tuovat iholle lisää joustavuutta ja pehmeyttä.
  • ikääntyvälle iholle hyödyllisiä vitamiineja (A, B12 ja E), jotka taistelevat ikääntymisenmerkkejä vastaan ja antavat iholle tehokasta suojaa.

Hoidon kulku

Alkupuhdistus – Hoito aloitetaan huolellisella alkupuhdistuksella, jossa käytetään ihotyypin mukaisia tuotteita.

Kuorinta – Tehokas kolmivaikutteinen kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa virkistäen ja tehostaen ihosolujen uusiutumista.

Hieronta – Ainutlaatuinen joogan inspiroima hieronta lisää iholle joustavuutta, elastisuutta ja pehmeyttä. Hierontavoi sisältää karitevoita, Spirulina-levän uutetta, merifenkoliöljyä sekä ruskolevänuutetta.

Ihon ravitseminen – Kasvoille levitetään ravitseva ja korjaava seerumi, joka kosteuttaa, pehmentää, korjaa ja auttaa ihoa taistelemaan oksidatiivista stressiä vastaan. Seerumi sisältää muun muassa Spirulina-levän uutetta, jojobaöljyä, soijan lipidejä ja hyaluronihappoa.

Naamio – Iholle tehdään erikoisnaamio, jossa on aitoa Spirulina-jauhetta. Naamio lisää joustavuutta iholle, uudistaa, pehmentää, ravitsee ja rentouttaa ihoa. Naamion vaikutuksen aikana saat käsihieronnan.

Ihon kiinteytys – Kasvoille levitetään kiinteyttävää seerumia, joka lisää joustavuutta iholle, parantaa ihon suojakerroksen toimintaa ja kiinteyttää tehokkaasti. Seerumi sisältää muun muassa Spirulina-levän uutetta, ruskoleväuutetta, lipopeptideja sekä saniaispuun uutetta.

Hoitovoide – Hoidon kruunaa kasvovoide, joka auttaa ihoa pysymään hehkuvana, kosteutettuna ja elinvoimaisena!

Hoidon voi tehdä kertahoitona, tai kolmen hoidon kuurina viikon välein, jolloin hoidosta saadaan vielä parempia tuloksia.

 

Tervetuloa hoitoon!

Ajanvaraukseen pääset tästä.

 

Lähde: Eurocosmetics

Vieritä ylös