Bernard Cassiere Bambu-aloe vera - kasvohoito - Kauneuspiste Niina Maaria

Bernard Cassiere Bambu-aloe vera – kasvohoito

Kärsitkö ihon kuivuudesta sekä epämiellyttävästä kiristävästä tunteesta?

Bambu/Aloe Vera –kasvohoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja se sopii kaikille ihotyypeille
kosteuspitoisuuden palauttamiseen.

Hoito koostuu kaksivaikutteisesta kuorinnasta, tehokkaista seerumeista, rentouttavasta hieronnasta, tehokosteuttavasta erikoisnaamiosta ja raikkaasta hoitovoiteesta. Kasvohoidossa käytettävien tuotteiden vaikuttavat aineet ovat kosteuttava Bambu-uute, ravitseva ja rauhoittava Aloe Vera-uute ja kosteutta sitova sekä kiinteyttävä hyaluronihappo.

Tuloksena näkyvästi ja pitkäkestoisesti kosteutettu, sekä pehmeämpi ja joustavampi iho. Kasvohoito auttaa suojaamaan ihoa ilmaston vaihteluilta sekä vähentämään pintajuonteita.

Hoidon jälkeen ihosi on täynnä kosteutta, joka tuntuu ihossasi pitkään!

Vaikuttavina aineina hoidossa on:

  • Bambu-uute – Sitoo kosteutta ihoon tehokkaasti sekä vähentää ärsytysreaktioita ihossa.
  • Aloe vera-uute – Ravitseva, uudistava ja kosteuttava.
  • Mukulakäärmeenparta – Vahvistaa epidermiksen solujen välistä koheesiota.

Hoidon kulku

Alkupuhdistus – Hoito aloitetaan huolellisella alkupuhdistuksella, jossa käytetään ihotyypin mukaisia tuotteita.

Kuorinta – Tehokas kaksoisvaikutteinen kuorinta kuorii ihoa entsymaattisesti sekä mekaanisesti. Kuorinnalla saadaan ihosta kuolleet ihosolukot pois, jolloin ihosta tulee kirkas ja seuraavat tuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Kuorinnassa on käytetty valkoista teetä, aloe veraa sekä selluloosa rakeita.

Seerumi – Kasvoille levitetään seerumi, joka kosteuttaa, ravitsee ja uudistaa ihoa. Seerumi sisältää aloe veraa, kaktusuutetta ja hyaluronihappoa.

Hieronta – Kasvoille, kaulalle ja dekolteelle tehdään rentouttava hieronta. Hierontavoiteeseen sekoitetaan seerumia, joka ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Seerumi sisältää avokado-, bambu- ja manteliuutetta.

Naamio – Kasvoille laitetaan kangasnaamio, joka sisältää bambu- ja aloe vera-uutetta sekä hyaluronihappoa. Naamio on superkosteuttava, korjaava ja ravitseva.

Hoitovoide – Hoito viimeistellään täyteläisellä bambu-aloe vera voiteella, joka pehmentää, ravitsee ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Voide sisältää karitevoita, hyaluronihappoa, bambu- ja aloe vera-uutetta.

 

Hoidon voi tehdä kertahoitona, tai kuuden hoidon kuurina viikon välein, jolloin hoidosta saadaan vielä parempia tuloksia.

Tervetuloa hoitoon!

Ajanvaraukseen pääset tästä.

 

Lähde: Eurocosmetics

 

Scroll to Top