Kauneuspisteen 5 vinkkiä silmänympärysiholle - Kauneuspiste Niina Maaria

Kauneuspisteen 5 vinkkiä silmänympärysiholle

Silmänympärysiho on ohuempaa kuin muu kasvojen iho, ja siksi se tarvitsee hellävaraista ja erityistä huolenpitoa. Silmänympärysiholla ei ole juuri talirauhasia eikä suojaavaa hydrolipidikalvoa, mikroverenkierto on heikompaa, sekä kollageenia ja elastiinia on vain vähän. Tästä johtuen silmänympärysiholla näkyy helposti kuivuus ja juonteet. Myös väsyneet silmät, tummat silmänaluset ja turvotus ovat yleisiä ongelmia silmänympärysiholla. Seuraavat viisi vinkkiä olen koonnut sen perusteella, mitä ongelmia asiakkaillani on ollut silmänympärysihon hoitamisen kanssa.

 

  1. Älä käytä kasvovoidetta silmänympärysiholla

Kasvovoiteita ei suositella silmänympärysiholle, sillä ne ovat usein liian tuhteja, eivätkä pääse imeytymään ohuelle silmänympärysiholle. Liian hoitavat kasvovoiteet voivat myös turvottaa silmänympärysihoa sekä kasvovoiteiden hajusteet voivat ärsyttää silmiä. Lisäksi silmänympärysvoiteissa on käytetty juuri oikeanlaisia raaka-aineita hoitamaan ohutta ihoa.

 

  1. Kosteuta

Iästä riippumatta jokaisen silmänympärysiho kaipaa kosteutusta. Lämpötilan vaihtelut, viima, kuiva sisäilma ja saasteet haastavat ihoa. Kuivuuden tuomat juonteet korostuvat ohuella silmänympärysiholla. Kosteuttaminen auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja kuivuudesta aiheutuneet juonteet häviävät. Kun iho on kosteutettu, se näyttää elinvoimaiselta

 

3. Valitse oikeanlainen silmänympärysvoide

Valitse silmänympärysvoide ongelman mukaan. Kuivalle iholle kosteuttava, aikuiselle iholle lisäksi kiinteyttävä, väsyneelle ja tummille silmänaluksille kirkastava. Kauneuspisteellä kosmetologi auttaa sinua valitsemaan sopivan tuotteen. Kauneuspisteeltä löydät myös ihania silmänaluslappuja tehokkaan kotihoidon tueksi.

Huom! Levitä silmänympärysvoidetta nuppineulankokoinen määrä vain silmien alapuolelle ja kulmaluulle, älä liikkuvalle luomelle. Se voi aiheuttaa turvotusta, sekä valua silmiin ja kirvellä. Sipaise silmänympärysvoidetta myös huulten ympärille ehkäisemään juonteita!

 

  1. Säännöllisyys

Oikotietä onneen ei ole tässäkään asiassa. Jotta voiteista saa hyödyn irti, on niitä käytettä säännöllisesti, aamuin illoin. Tämä sääntö pätee kaikkeen muuhunkin ihonhoitoon.

 

  1. Poista silmämeikki silmämeikinpoistoaineella

Kasvoille tarkoitetut puhdistusaineet ovat usein liian voimakkaita herkälle silmänympärysiholle. Silmämeikki on usein kestävä, ja tarvitsee tehokkaan, mutta hellävaraisen tuotteen. Liiallinen hankaaminen ärsyttää ihoa. Käytä siis silmämeikinpoistoon tarkoitettua tuotetta.

 

+ extra vinkki!

  1. Valitse kasvohoidon yhteyteen silmänympäryshoito

Hoitolassa tehty silmänympäryshoito saa kasvojen ilmeen piristymään häivyttäen juonteita, heleyttäen ihoa sekä kohottaen katsetta! Tehohoitoon kuuluu hellävarainen kuorinta, pieni hieronta kiinteyttävällä peptidiseerumilla sekä merilevä-ruusunaamio. Tuotteet kirkastavat tummia silmänalusia, vähentävät turvotusta ja väsymyksen merkkejä sekä silottavat. Kasvohoidon yhteydessä hoitoon menee vain 15 minuuttia lisäaikaa. Katso hintatiedot hinnastosta.

 

Tummat ja turvonneet silmänaluset voivat johtua riittämättömästä vedenjuonnista, vaihdevuosien hormonitasapainon häiriöstä, stressistä, huonosti nukutuista yöunista, väsymyksestä, suolaisesta ruuasta ja geeneistä. Pelkät voiteet eivät pysty ihmeisiin, vaan vaativat myös terveellisiä elämäntapoja ja riittävää unta. Juo riittävästi vettä, ulkoile, syö terveellisesti, harrasta liikuntaa ja ennen kaikkea, nauti elämästä!

Mikäli kiinnostuit ostamaan ihania silmänympärystuotteita, ota yhteys hoitolaan tai varaa shoppailuvartti.

Nähdään Kauneuspisteellä!

 

Scroll to Top