Kauneuspisteen silmänympärysihon tuotteet - Kauneuspiste Niina Maaria

Kauneuspisteen silmänympärysihon tuotteet

Kauneuspisteeltä löytyy ihana valikoima juuri silmänympärysiholle tarkoitettuja tuotteita. Kosmetologi auttaa sinua aina valitsemaan sopivat tuotteet, mutta tässä hieman esittelyä, mitä Kauneuspisteellä on tarjolla.

 

Denova Pro kohottava silmänympärysvoide 15ml

Hajusteeton ja vegaaninen silmänympärysvoide aikuiselle iholle. Kiinteyttää ja kosteuttaa silmänympärysihoa.

Sisältää:

 • Koentsyymi Q10 ja puna-apilauutetta, jotka parantavat ihon elastisuutta ja kiinteyttä.
 • Retinolia, joka vähentää juonteiden syvyyttä ja tukee ihon uudistumista.
 • E-vitamiinia, joka vahvistaa ihoa ja toimii suojaavana antioksidanttina.

 

Denova Pro ravitseva silmänympärysvoide 15ml

Kosteuttava ja ravitseva silmänympärysvoide, joka sopii kaikille. Voide tasoittaa ihon pieniä pintajuonteita ja on hajusteeton. Kokeile tuotetta myös silmänympärysnaamiona! Levitä paksumpi kerros silmänympärysiholle, anna vaikuttaa ja pyyhi ylimääräinen tuote pois.

Sisältää:

 • Maitoproteiinia, joka ravitsee ja kosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti.
 • A-vitamiinia, joka parantaa ihon elastisuutta ja virkistää ihoa.
 • E-vitamiinia, joka suojaa ihoa.
 • Provitamiini B5, joka jättää ihon kosteutetuksi.

Denova Pro kirkastava silmänympärysgeeli 15ml

Hajusteeton ja vegaaninen silmänympärysgeeli virkistää ja kosteuttaa silmänympärysalueen ihoa, sekä vähentää turvotusta ja tummuutta. Antaa viilentävän tunteen iholle. Voit tehostaa tuotteen vaikutusta säilyttämällä sitä jääkaapissa.

Sisältää:

 • Ketosilmäruohon uutetta, joka rauhoittaa ja häivyttää väsymyksen merkkejä.
 • Provitamiini B5, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja auttaa suojaamaan ihoa.

Neutriherbs C-vitamiini silmänympärysvoide 20g

Mietotuoksuinen C-vitamiini silmänympärysvoide kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa sekä poistaa tummuutta silmänympärysiholta. Silmänympärysvoiteessa on kolmikuulainen, hierova pää, jonka avulla saat hellävaraisesti hierottua voiteen iholle. Hierominen stimuloi verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa, mikä tekee hyvää silmänympärysiholle. Kuulien ansiosta voide tuntuu ihanan viileältä levitettäessä iholle. Silmänympärysvoide sisältää

 • C-vitamiinia, jolla on luontaisesti ihoa kirkastava ja pigmenttimuutoksia vaalentava vaikutus.
 • Kollageenia, joka tekee ihosta kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen.
 • Niasiiniamidia, joka tehostaa ihon luonnollista hehkua, kirkastaa ihoa sekä taistelee tummia silmänalusia vastaan.
 • Hyaluronihappoa, joka auttaa ihoa sitouttamaan kosteutta itseensä sekä auttaa ihoa ylläpitämään kosteustasapainon.

 

Polaar icy magic silmänympärysvoide

Tummuutta ja turvotusta poistava silmänympärysvoide, joka kosteuttaa, virkistää, vahvistaa ripsiä ja poistaa silmäpusseja. Viilentävän roll-on pään avulla levität tuotteen helposti. Todellinen huipputuote! Sisältää:

 • Ginseng uutetta, joka kirkastaa ja antaa väsyneelle iholle joustavuutta.
 • Tetrapeptideja, jotka taistelevat tummuutta ja turvotusta vastaan.
 • CilBooster yhdistettä, joka aktivoi karvatuppea ja karvan kasvua.

Tuotetta voi ja kannattaa säilyttää myös jääkaapissa, jolloin saat ihanan viilentävän vaikutuksen. Poikkeuksena muihin silmänympärysvoiteisiin, muista levittää voidetta myös yläluomelle ripsien tyveen aamuin illoin, sillä tuote auttaa nopeuttamaan myös ripsien kasvua ja ravitsee niitä.

Kuva: Polaar Suomi facebook

 

Skinacademy C-vitamiini silmänalusnaamiolaput 4paria/pakkaus

C-vitamiinia sisältävät silmänalusnaamiolaput vähentävät turvotusta ja vaalentavat tummia silmänalusia. C-vitamiini auttaa kosteuttamaan ihoa, tasoittaa ihon sävyä sekä saa aikaan luonnollisen hehkun samalla kun se kiinteyttää ja madaltaa juonteita. Pakkauksessa on 4 kertakäyttöistä naamiolappua. Voit säilyttää naamioita myös jääkaapissa saaden ihana viilentävän vaikutuksen. Anna lappujen vaikuttaa iholla 20-30 minuuttia. Tuotetta ei tarvitse pestä pois, vaan hiero jäljelle jäänyt tuote hellästi sormenpäillä. Laita lopuksi vielä silmänympärysvoide.

 

Tuotteita pääset shoppailemaan Kauneuspisteeltä. Ota ensin yhteyttä, ja sovi shoppailuajasta tai varaa se suoraan nettiajanvarauksen kautta.

Nähdään Kauneuspisteellä!

 

Lähteet: Hoitolatukku, Face Helsinki, LuxMe, Polaar

Scroll to Top