Blogi - Kauneuspiste Niina Maaria

Blogi

Tervetuloa hoitolaan!

Tutustu tästä Niinaan ja hoitolaan.
Lue lisää!

Miten valitsen kasvohoidon?

Näillä ohjeilla valitset oikean kasvohoidon. Lue lisää!

Tuotteista ja palveluista

Kauneuspisteen tuote- ja hoitovalikoima. Lue lisää!

Kauneuspisteeltä löydät laajan valikoiman puhdistustuotteita. Kosmetologi auttaa Sinua aina valitsemaan sopivat tuotteet, mutta tässä hieman esittelyä, mitä Kauneuspisteellä on tarjolla.

Kauneuspisteeltä löytyy ihana valikoima juuri silmänympärysiholle tarkoitettuja tuotteita. Kosmetologi auttaa sinua aina valitsemaan sopivat tuotteet, mutta tässä hieman esittelyä, mitä Kauneuspisteellä on tarjolla.

Silmänympärysiho on ohuempaa kuin muu kasvojen iho, ja siksi se tarvitsee hellävaraista ja erityistä huolenpitoa. Silmänympärysiholla ei ole juuri talirauhasia eikä suojaavaa hydrolipidikalvoa, mikroverenkierto on heikompaa, sekä kollageenia ja elastiinia on vain vähän. Tästä johtuen silmänympärysiholla näkyy helposti kuivuus ja juonteet. Myös väsyneet silmät, tummat silmänaluset ja turvotus ovat yleisiä ongelmia silmänympärysiholla. Seuraavat viisi vinkkiä olen koonnut sen perusteella, mitä ongelmia asiakkaillani on ollut silmänympärysihon hoitamisen kanssa.

Bambu-Aloe Vera – kasvohoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja se sopii kaikille ihotyypeille kosteuspitoisuuden palauttamiseen. Kasvohoidossa käytettävien tuotteiden vaikuttavat aineet ovat kosteuttava Bambu-uute, ravitseva ja rauhoittava Aloe Vera-uute ja kosteutta sitova sekä kiinteyttävä hyaluronihappo. Tuloksena näkyvästi ja pitkäkestoisesti kosteutettu, sekä pehmeämpi ja joustavampi iho.

VOESH New York -jalkahoitotuotteissa yhdistyvät helppous ja tehokkuus! Nelivaiheinen jalkahoitopaketti sisältää kylpysuolan, kuorinnan, naamion ja voiteen. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, parabeenittomia ja gluteenittomia eikä niiden tuotannossa ole käytetty eläinkokeita. Kahdeksan erilaista vaihtoehtoa.

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka synnyinsijat ovat eteläisessä Ranskassa, Brivessä. Tuotesarja on ollut markkinoilla jo 1990-luvun alusta lähtien. Bernard Cassiere tuotesarjan valmistaja on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen, luontoa ja ihmistä kunnioittavaan toimintaan.

Sitruuna-minttu kasvohoito hoitaa kaikenikäistä seka- ja rasvoittuvaa ihoa, joka kärsii epäpuhtauksista, liiallisesta talinerityksestä ja laajentuneista ihohuokosesta. Hoito syväpuhdistaa, kirkastaa, tasapainottaa ja jättää iholle mattapinnan. Tuloksena on raikas, puhdas ja mattapintainen iho!

Kolme vuotta yrittäjyyttä takana, vau! Fiilis on uskomaton. Kolme vuotta sitten aloitin yrittäjyyden melkein ummikkona, enkä tiennyt mitä tulevan pitää. Kolmessa vuodessa olen oppinut hyvin paljon niin yrittäjyydestä kuin itsestänikin. En täällä blogin puolella ole koskaan itseäni esitellyt tai kertonut tarinaani, joten ehkäpä olisi jo sen aika.

Ihosi kaipaa hoitoa, tai haluat hemmotella itseäsi tulemalla kauneushoitolaan, mutta et tiedä mikä kasvohoito on sinulle oikea valinta? Ei hätää, näillä ohjeilla valitset oikean kasvohoidon!

Kauneuspisteeltä saat kauniit kädet - vaihtoehtoina ovat manikyyri, manikyyri hieronnalla, spa-manikyyri sekä geelilakkaukset.

Kauneuspisteellä on kolme erilaista jalkahoitoa, joista varmasti löytyy myös Sinun jaloillesi sopiva: perinteinen jalkahoito, magnesium-jalkahoito ja hemmotteleva spa-jalkahoito.

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Scroll to Top