Blogi - Kauneuspiste Niina Maaria

Blogi

Tervetuloa hoitolaan!

Tutustu tästä Niinaan ja hoitolaan.
Lue lisää!

Miten valitsen kasvohoidon?

Näillä ohjeilla valitset oikean kasvohoidon. Lue lisää!

Tuotteista ja palveluista

Kauneuspisteen tuote- ja hoitovalikoima. Lue lisää!

Kauneuspisteeltä löytyy ihana valikoima juuri silmänympärysiholle tarkoitettuja tuotteita. Kosmetologi auttaa sinua aina valitsemaan sopivat tuotteet, mutta tässä hieman esittelyä, mitä Kauneuspisteellä on tarjolla.

Silmänympärysiho on ohuempaa kuin muu kasvojen iho, ja siksi se tarvitsee hellävaraista ja erityistä huolenpitoa. Silmänympärysiholla ei ole juuri talirauhasia eikä suojaavaa hydrolipidikalvoa, mikroverenkierto on heikompaa, sekä kollageenia ja elastiinia on vain vähän. Tästä johtuen silmänympärysiholla näkyy helposti kuivuus ja juonteet. Myös väsyneet silmät, tummat silmänaluset ja turvotus ovat yleisiä ongelmia silmänympärysiholla. Seuraavat viisi vinkkiä olen koonnut sen perusteella, mitä ongelmia asiakkaillani on ollut silmänympärysihon hoitamisen kanssa.

Ihosi kaipaa hoitoa, tai haluat hemmotella itseäsi tulemalla kauneushoitolaan, mutta et tiedä mikä kasvohoito on sinulle oikea valinta? Ei hätää, näillä ohjeilla valitset oikean kasvohoidon!

Kauneuspisteellä on kolme erilaista jalkahoitoa, joista varmasti löytyy myös Sinun jaloillesi sopiva: perinteinen jalkahoito, magnesium-jalkahoito ja hemmotteleva spa-jalkahoito.

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Tässä blogikirjoituksessa esittelen lyhyesti Kauneuspisteen tuote- ja hoitovalikoimaa. Tarkemmat hoitojen kestot, hinnat ja kuvaukset näet …

Tässä blogitekstissä jaan ohjeet päivittäiseen ihonhoitoon, näillä vinkeillä ihosi pysyy hyvänä ja hoidettuna ympäri vuoden. …

Hei, Olen Niina, Kauneuspiste Niina Maarian yrittäjä. Tervetuloa tutustumaan minuun ja hoitolaani! Olen kotoisin Joensuusta, …

Savella on pitkät perinteet ihonhoidossa, mutta miksi se on niin suosittu raaka-aine? Puhdas luonnonsavi sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä mineraaleja; kuten kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä. Lue lisää savikasvohoidosta!

Timanttimikrohionta on kirkastava ja kuoriva hoito, joka sopii moneen iho-ongelmaan. Hoito sopii mainiosti paksulle, tukkoiselle, kuivalle tai samealle iholle, akneiholle, pigmenttimuutoksiin tai arpiin. 

Sonoscrub eli ultraääni-ihonpuhdistus on ultraäänilaitteella tehtävä hellävarainen hoito, jossa laitteella tehdään kuorinta ja syväpuhdistus.

Scroll to Top