Blogi - Kauneuspiste Niina Maaria

Blogi

Tervetuloa hoitolaan!

Tutustu tästä Niinaan ja hoitolaan.
Lue lisää!

Miten valitsen kasvohoidon?

Näillä ohjeilla valitset oikean kasvohoidon. Lue lisää!

Tuotteista ja palveluista

Kauneuspisteen tuote- ja hoitovalikoima. Lue lisää!

Bambu-Aloe Vera – kasvohoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja se sopii kaikille ihotyypeille kosteuspitoisuuden palauttamiseen. Kasvohoidossa käytettävien tuotteiden vaikuttavat aineet ovat kosteuttava Bambu-uute, ravitseva ja rauhoittava Aloe Vera-uute ja kosteutta sitova sekä kiinteyttävä hyaluronihappo. Tuloksena näkyvästi ja pitkäkestoisesti kosteutettu, sekä pehmeämpi ja joustavampi iho.

Spirulina Youth Care -kasvohoito tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa ikääntyvälle iholle, kaikille ihotyypeille. Kasvohoito saa tehonsa luonnon Spirulina-levän uutteesta, joka lisää iholle kiinteyttä ja elinvoimaa, sekä antaa suojaa ihoa ikäännyttäviä ärsykkeitä vastaan. Hoidon erikoisuuksina ovat joogan inspiroima ainutlaatuinen ja rentouttava kasvohieronta, joka tehostaa juonteiden silottumista.

Hunaja-kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä erityisesti harmaan väriselle, tukkeutuneelle, karhealle ja väsyneen näköiselle iholle. Loistava myös aikuiselle sekaiholle, sekä iholle, jolle ei ole tehty pitkään aikaan kasvohoitoa. Hunaja-kasvohoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa, ehkäisee ikääntymisen merkkejä ihossa, antaa ihosoluille happea, jolloin iho uusiutuu nopeammin, sekä pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

VOESH New York -jalkahoitotuotteissa yhdistyvät helppous ja tehokkuus! Nelivaiheinen jalkahoitopaketti sisältää kylpysuolan, kuorinnan, naamion ja voiteen. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, parabeenittomia ja gluteenittomia eikä niiden tuotannossa ole käytetty eläinkokeita. Kahdeksan erilaista vaihtoehtoa.

granaattiomena Bernard Cassiere

Granaattiomena-AHA kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin, sekä epätasaisen ja samean väriselle iholle. Hoito sopii myös stressaantuneelle iholle kirkastamaan ihoa. Hoito vähentää ihon pintajuonteita, ehkäisee ikääntymisen merkkejä ihossa, tehostaa solujen uusiutumista sekä ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena kirkas ja heleä iho!

bernard cassiere kauneuspiste niina maaria uutuus

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka synnyinsijat ovat eteläisessä Ranskassa, Brivessä. Tuotesarja on ollut markkinoilla jo 1990-luvun alusta lähtien. Bernard Cassiere tuotesarjan valmistaja on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen, luontoa ja ihmistä kunnioittavaan toimintaan.

bernard cassiere sitruuna minttu kasvohoito kauneuspiste niina maaria jyväskylä palokka

Sitruuna-minttu kasvohoito hoitaa kaikenikäistä seka- ja rasvoittuvaa ihoa, joka kärsii epäpuhtauksista, liiallisesta talinerityksestä ja laajentuneista ihohuokosesta. Hoito syväpuhdistaa, kirkastaa, tasapainottaa ja jättää iholle mattapinnan. Tuloksena on raikas, puhdas ja mattapintainen iho!

kukat

Kolme vuotta yrittäjyyttä takana, vau! Fiilis on uskomaton. Kolme vuotta sitten aloitin yrittäjyyden melkein ummikkona, enkä tiennyt mitä tulevan pitää. Kolmessa vuodessa olen oppinut hyvin paljon niin yrittäjyydestä kuin itsestänikin. En täällä blogin puolella ole koskaan itseäni esitellyt tai kertonut tarinaani, joten ehkäpä olisi jo sen aika.

Vaikka päivettynyt iho ja aurinko ovat pitkän talven jälkeen juhlaa iholle, auringolla on myös varjopuolia, kirjaimellisesti. UV-säteet vanhentavat ihoa, altistavat ihomuutoksille, ihosyöville sekä pigmenttimuutoksille. Aurinkosuojatuotteita olisi hyvä käyttää niin kesät kuin talvetkin.

Kauneushoitola Kauneuspiste Niina Maaria Jyväskylä Palokka Kasvohoidot

Ihosi kaipaa hoitoa, tai haluat hemmotella itseäsi tulemalla kauneushoitolaan, mutta et tiedä mikä kasvohoito on sinulle oikea valinta? Ei hätää, näillä ohjeilla valitset oikean kasvohoidon!

Kauneuspisteeltä saat kauniit kädet - vaihtoehtoina ovat manikyyri, manikyyri hieronnalla, spa-manikyyri sekä geelilakkaukset.

Kauneuspiste Niina Maaria, kauneushoitola, Jyväskylä, Palokka

Kauneuspisteellä on kolme erilaista jalkahoitoa, joista varmasti löytyy myös Sinun jaloillesi sopiva: perinteinen jalkahoito, magnesium-jalkahoito ja hemmotteleva spa-jalkahoito.

Vieritä ylös