Tuotteet - Kauneuspiste Niina Maaria

Tuotteet

Kauneuspisteen hoidoissa käytetyt tuotesarjat ovat laadukkaita kosmetologien ammattisarjoja: Bernard Cassiere, Bielenda, Denova Pro sekä sokeroinnissa käytettävä Alexandria Professional.

Denova Pro-tuotteita voit ostaa Kauneuspisteeltä myös kotiin, neuvon mielelläni juuri sinun ihollesi sopivat hoitotuotteet, kysy lisää! Myyntivalikoimassa kausittain vaihteleva valikoima tuotteita myös muilta merkeiltä.

Neuvon sinua mielelläni sopivien tuotteiden valinnassa, tervetuloa tuoteostoksille!

Bielenda

Bielenda on puolalainen luonnon raaka-aineisiin pohjautuvan kosmetiikan edelläkävijä. Sarja on saanut alkunsa jo 1990-luvulla ja tarjoaa kokonaisvaltaisia hoitoja, korkealaatuisia tuotteita, luonnon ainesosia ja erinomaisia hoitotuloksia.

Denova Pro

Denova Pro on puolalainen korkealaatuinen hoitolasarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde.

Denova Pro laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu. Tuotteissa suositaan luomuraaka-aineita. Denova Pro-tuotteet ovat allergiatestattuja eikä tuotteita ole testattu eläimillä.

Bernard Cassiere​

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka synnyinsijat ovat eteläisessä Ranskassa. Bernard Cassiere tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin, eikä missään tuotekehityksen vaiheessa käytetä eläinkokeita. Bernard Cassiere käyttää tuotteissaan mahdollisuuksien mukaan orgaanisia ja Reilun Kaupan kautta tuotettuja raaka-aineita.

Alexandria Professional®

Alexandria Professional® sokerointitahnoissa ei ole lisättyjä kemiallisia lisä – tai säilöntäaineita, väri- tai tuoksuaineita, ei vahaa eikä turhia ainesosia. AP® sokeritahnat ovat 100% vapaita parabeeneista, ureasta, sulfaateista ja petrokemian ainesosista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tahnat ovat täysin hypoallergeenisia sekä ei-komedogeenisiä. Tahnat ovat myös täysin vegaanisia.

Scroll to Top