Hinnasto

Tarvitsetko apua kasvohoidon valintaan? Klikkaa tästä!

Tilaa lahjakortti tästä.

Bernard Cassiere kasvohoidot

Sitruuna-minttu kasvohoito 60min varaa aika 77€
Syväpuhdistava hoito rasvaiselle ja sekaiholle. Syväpuhdistaa, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Ihosta tulee puhdas ja raikas! Sopii kaikenikäisille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusvaiheen, epäpuhtauksien poiston, seerumin, savinaamion sekä hoitovoiteen.
Lue lisää tästä.
Veriappelsiini kasvohoito 60min varaa aika 67€
Energisoiva detox -kasvohoito väsyneelle, harmaalle ja kuivalle iholle. Kirkastaa, heleyttää ja energisoi ihoa. Ihosta tulee heleä ja elinvoimainen! Sisältää alkupuhdistuksen, kuorintanaamion, detox hieronnan, tehoseerumin sekä EE-voiteen. Lue lisää tästä.
Granaattiomena-AHA kasvohoito 60min varaa aika 72€
Kuorintahoito ikääntymisen ensi merkkeihin, sekä epätasaisen väriselle ja samealle iholle. Kosteuttaa, heleyttää ja ravitsee ihoa. Ihosta tulee heleä, kuulas ja kirkas. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, karpalo kuorinta-naamion, AHA-hedelmähappokuorinnan, rauhoittavan marjanaamion sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.
Suklaa-kasvohoito 75min varaa aika 79€
Stressiä poistava, rentouttava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Kosteuttaa, ravitsee ja heleyttää ihoa. Tuloksena kirkas, pehmeä ja kosteutettu iho. Sisältää alkupuhdistuksen, kaakaopapukuorinnan, hieronnan kaakaovoilla, kaakaonektaritehoaineen, suklaafonduenaamion sekä suklaiset hoitovoiteet. Lue lisää tästä.
Hunaja-kasvohoito 75min varaa aika 79€
Elinvoimaa ja heleyttä antava kasvohoito kaikille ihotyypeille, erityisesti aikuiselle sekaiholle, harmaalle, tukkoiselle, hoitamattomalle, karhealle tai väsyneelle iholle. Heleyttää, kirkastaa ja ravitsee ihoa. Sisältää alkupuhdistuksen, hunaja-sokerikuorinnan, hunajaisen hieronnan tai epäpuhtauksien poiston, moussenaamion sekä hunajavoiteen.

Denova Pro kasvohoidot

Päivänsäde-kasvohoito 45min varaa aika 54€
Ihotyypin mukainen virkistävä kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, seerumin, naamion sekä hoitovoiteen.
Savikasvohoito 60min varaa aika 57€
Ihotyypin mukainen elämyksellinen savihoito puhdistaa, kuorii ja ravitsee ihoa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, seerumin, savinaamion sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.
Harmonia-kasvohoito 60min varaa aika 60€
Hemmotteleva kasvohoito, jonka erikoisuutena kangasnaamio ja jaderullaus. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen nyppimällä, kuorinnan, ihotyypin mukaisen kangasnaamion, jaderullauksen naamion vaikutusajalla (20 min) sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.
Kasvohieronta 30min varaa aika 34€
Sisältää alkupuhdistuksen, pitkän hieronnan, seerumin sekä hoitovoiteen.
Dekoltee-hoito 45min varaa aika 45€
Dekoltee-alueen tehohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja seerumin, naamion sekä voiteen.

Bielenda kasvohoidot

Hetki itselle – kasvohoito 75min varaa aika 62€
Sisältää alkupuhdistuksen, hienorakeisen acai-kuorinnan, kestovärit kulmiin ja ripsiin, kulmien siistimisen, kosteuttavan granaattiomena-merilevänaamion sekä hoitovoiteen.
Diamond lifting kasvohoito 90min varaa aika 74€
Kiinteyttävä, heleyttävä ja hemmotteleva hoito aikuiselle iholle, jossa esiintyy kiinteyden puutetta, juonteita ja elottomuutta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, kohottavan timanttiseerumin, timantti-merilevänaamion, voidenaamion sekä timanttivoiteen.
Lue lisää tästä.
Total lifting ppv+ kasvohoito 75min varaa aika 74€
Kokonaisvaltainen ihoa kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito aikuiselle, kuivalle iholle. Hoito ehkäisee ikääntymisen merkkejä ihossa, silottaa juonteita ja taistelee valovanhenemista vastaan peptidien ja IST-yhdisteen avulla. Sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, hieronnan, seerumin, kiinteyttävän ja kohottavan kaksoisnaamion sekä hoitovoiteen.
S.O.S Couperosaihon hoito 60min varaa aika 68€
Tehokas hoito vahvistaa herkkää ja couperosaihoa, sekä auttaa näkyvästi ihon punoitukseen. Hoito perustuu kolmen tehokkaan ainesosan yhdistelmään: rutiiniin, c-vitamiiniin ja hevoskastanjauutteeseen. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hellävarainen entsymaattinen kuorinta, hieronta, korjaava seerumi, viilentävä merilevänaamio sekä hoitovoiteet. Lue lisää tästä.
Hydra-Hyal kasvohoito 75min varaa aika 79€
Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Ainutlaatuinen tehokosteuttava hyaluronihappokasvohoito perustuu innovatiiviseen HYDRA-HYAL-teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan näköisen. Sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, hieronnan, hyaluronihapposeerumin, kohottavan voidenaamion, kipsinaamion sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.

Kasvohoidot laitteilla

Ultraääni-ihonpuhdistus 60min varaa aika 62€
Kivuton, kirkastava ja syväpuhdistava ultraääni-ihonpuhdistus. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito kuorii, pehmentää ja liuottaa ihosta talia ja rasvaa. Sisältää alkupuhdistuksen, laitekäsittelyn, seerumin, naamion sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.
Timanttimikrohionta 60min varaa aika 62€
Tehokkaasti kuoriva ja puhdistava timanttimikrohionta. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttikäsittelyn, seerumin, naamion sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.
Täydellinen kasvohoito 75min varaa aika 77€
Sisältää alkupuhdistuksen, vaihtoehtoisesti timanttimikrohionnan, tai ultraäänipuhdistuksen, seerumin, hieronnan, naamion sekä hoitovoiteen.
Ultraääni-imeytys kasvohoidon yhteydessä 15€

Kestovärjäykset

Hetki itselle – kasvohoito 75min varaa aika 62€
Sisältää alkupuhdistuksen, hienorakeisen acai-kuorinnan, kestovärit kulmiin ja ripsiin, kulmien siistimisen, kosteuttavan granaattiomena-merilevänaamion sekä hoitovoiteen.
Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu  varaa aika 29€/25€*
Kulmien värjäys + muotoilu varaa aika 18€/16€*
Ripsien värjäys varaa aika 18€/16€*
Kulmien muotoilu varaa aika 13€/10€*
*hinta kasvohoidon yhteydessä

Jalkahoidot

Perinteinen jalkahoito 60min varaa aika 57€
Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon ja rasvaushieronnan. Kynsien lakkaus haluttaessa omalla, tai hoitolasta ostetulla kynsilakalla.
Magnesium-jalkahoito 60min varaa aika 60€
Erinomainen hoito väsyneille ja turvonneille jaloille. Sisältää magnesium-jalkakylvyn, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon ja hieronnan magnesium-voiteella. Kynsien lakkaus halutessa omalla, tai hoitolasta ostetulla kynsilakalla.
Spa-jalkahoito 90min varaa aika 69€
Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, naamion ja hieronnan. Kynsien lakkaus haluttaessa omalla, tai hoitolasta ostetulla kynsilakalla.
Varpaankynsien geelilakkaus varaa aika 48€
Varpaankynsien geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä varaa aika  22€

Käsihoidot

Minimanic 60min varaa aika 35€
Sisältää ihon, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan sekä kynsien lakkauksen.
Spa-käsihoito 75min varaa aika 47€
Sisältää kuorinnan, ihon, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, naamion, hieronnan sekä kynsien lakkauksen.

Geelilakkaukset

Geelilakkaus yhdellä värillä varaa aika 42€
Geelilakkauksen poisto varaa aika 15€
Geelilakkauksen poisto ja uusi geelilakkaus varaa aika 48€

Sokeroinnit

Sääret tai reidet varaa aika 36€
Käsivarret varaa aika 32€
Kainalot varaa aika 22€
Bikinilinja varaa aika 32€
Laajennettu bikini varaa aika 42€
Brasilialainen varaa aika 69€
Brasilialainen uusiminen(max 6vko.) varaa aika 52€
Huuli- tai leukakarvat varaa aika 15€
Huuli- ja leukakarvat varaa aika 20€
Sokerointipaketit -15% (vähintään kaksi aluetta)

Hemmottelupaketit

Unelmien päiväuni 180min varaa aika 140€
Sisältää jalkahoidon, savikasvohoidon, kestovärit ripsiin ja kulmiin + kulmien muotoilun, sekä käsille naamion ja hieronnan.
Rentouttava spa-hetki 150min varaa aika 120€
Sisältää spa-jalkahoidon, kasvoille hieronnan, seerumin ja naamion, sekä käsille naamion ja hieronnan.
Kastepisaran kosketus 150min varaa aika 130€
Sisältää jaloille jalkakylvyn, kuorinnan, naamion ja hieronnan, Hydra-Hyal-kasvohoidon sekä käsille naamion ja hieronnan.
Valmiina juhliin! 150min varaa aika 125€
Sisältää kainaloiden ja säärten sokeroinnin, harmonia-kasvohoidon sekä kestovärit ripsiin ja kulmiin sekä kulmien muotoilun.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50% palvelun hinnasta.