Hinnasto

Tarvitsetko apua kasvohoidon valintaan? Klikkaa tästä!

Tilaa lahjakortti tästä

Bernard Cassiere kasvohoidot

Sitruuna-minttu kasvohoito 60min varaa aika 77€
Syväpuhdistava hoito rasvaiselle ja sekaiholle. Syväpuhdistaa, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Ihosta tulee puhdas ja raikas! Sopii kaikenikäisille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusvaiheen, epäpuhtauksien poiston, seerumin, savinaamion sekä hoitovoiteen.
Lue lisää tästä.
Veriappelsiini kasvohoito 45min varaa aika 67€
Energisoiva detox -kasvohoito väsyneelle, harmaalle ja kuivalle iholle. Kirkastaa, heleyttää ja energisoi ihoa. Ihosta tulee heleä ja elinvoimainen! Sisältää alkupuhdistuksen, kuorintanaamion, detox hieronnan, tehoseerumin sekä EE-voiteen. Lue lisää tästä.
Granaattiomena-AHA kasvohoito 45min varaa aika 72€
Kuorintahoito ikääntymisen ensi merkkeihin, sekä epätasaisen väriselle ja samealle iholle. Kosteuttaa, heleyttää ja ravitsee ihoa. Ihosta tulee heleä, kuulas ja kirkas. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, karpalo kuorinta-naamion, AHA-hedelmähappokuorinnan, rauhoittavan marjanaamion sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.
Suklaa-kasvohoito 75min varaa aika 79€
Stressiä poistava, rentouttava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Kosteuttaa, ravitsee ja heleyttää ihoa. Tuloksena kirkas, pehmeä ja kosteutettu iho. Sisältää alkupuhdistuksen, kaakaopapukuorinnan, hieronnan kaakaovoilla, kaakaonektaritehoaineen, suklaafonduenaamion sekä suklaiset hoitovoiteet. Lue lisää tästä.

Denova Pro kasvohoidot

Päivänsäde-kasvohoito 45min varaa aika 52€
Ihotyypin mukainen virkistävä kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion sekä hoitovoiteen.
Savikasvohoito 60min varaa aika 55€
Ihotyypin mukainen elämyksellinen savihoito puhdistaa, kuorii ja ravitsee ihoa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, seerumin, savinaamion sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.
Harmonia-kasvohoito 60min varaa aika 58€
Hemmotteleva kasvohoito, jonka erikoisuutena kangasnaamio ja jaderullaus. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen nyppimällä, kuorinnan, ihotyypin mukaisen kangasnaamion, jaderullauksen naamion vaikutusajalla (20 min) sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.
Kasvohieronta 30min varaa aika 32€
Sisältää alkupuhdistuksen, pitkän hieronnan sekä hoitovoiteen.
Dekoltee-hoito 45min varaa aika 45€
Dekoltee-alueen tehohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja seerumin, naamion sekä voiteen.

Bielenda kasvohoidot

Hetki itselle – kasvohoito 75min varaa aika 58€
Sisältää alkupuhdistuksen, hienorakeisen acai-kuorinnan, kestovärit kulmiin ja ripsiin, kulmien siistimisen, kosteuttavan granaattiomena-merilevänaamion sekä hoitovoiteen.
Diamond lifting kasvohoito 90min varaa aika 74€
Kiinteyttävä, heleyttävä ja hemmotteleva hoito aikuiselle iholle, jossa esiintyy kiinteyden puutetta, juonteita ja elottomuutta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, kohottavan timanttiseerumin, timantti-merilevänaamion, voidenaamion sekä timanttivoiteen.
Lue lisää tästä.
S.O.S Couperosaihon hoito 60min varaa aika 68€
Tehokas hoito vahvistaa herkkää ja couperosaihoa, sekä auttaa näkyvästi ihon punoitukseen. Hoito perustuu kolmen tehokkaan ainesosan yhdistelmään: rutiiniin, c-vitamiiniin ja hevoskastanjauutteeseen. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hellävarainen entsymaattinen kuorinta, hieronta, korjaava seerumi, viilentävä merilevänaamio sekä hoitovoiteet. Lue lisää tästä.
Hydra-Hyal kasvohoito 90min varaa aika 79€
Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Ainutlaatuinen tehokosteuttava hyaluronihappokasvohoito perustuu innovatiiviseen HYDRA-HYAL-teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan näköisen. Sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, hieronnan, hyaluronihapposeerumin, kohottavan voidenaamion, kipsinaamion sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.

Kasvohoidot laitteilla

Ultraääni ihonpuhdistus 45min varaa aika 59€
Kivuton, kirkastava ja syväpuhdistava ultraääni-ihonpuhdistus. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito kuorii, pehmittää ja liuottaa ihosta talia ja rasvaa. Sisältää alkupuhdistuksen, laitekäsittelyn, naamion sekä hoitovoiteen. Lue lisää tästä.
Timanttimikrohionta 60min varaa aika 59€
Tehokkaasti kuoriva ja puhdistava timanttimikrohionta. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttikäsittelyn, naamion sekä hoitovoiteen.
Lue lisää tästä.
Täydellinen kasvohoito 75min varaa aika 74€
Sisältää alkupuhdistuksen, vaihtoehtoisesti timanttimikrohionnan, tai ultraäänipuhdistuksen, seerumin, hieronnan, naamion sekä hoitovoiteen.
Ultraääni-imeytys kasvohoidon yhteydessä 15€

Kestovärjäykset

Hetki itselle – kasvohoito 75min varaa aika 58€
Sisältää alkupuhdistuksen, hienorakeisen acai-kuorinnan, kestovärit kulmiin ja ripsiin, kulmien siistimisen, kosteuttavan granaattiomena-merilevänaamion sekä hoitovoiteen.
Ripset ja kulmat  varaa aika 27€
Ripset tai kulmat  varaa aika 16€
Ripset ja kulmat hoidon yhteydessä 23€
Ripset tai kulmat hoidon yhteydessä 14€
Kulmien muotoilu varaa aika 13€
Kulmien värjäysten yhteydessä aina kulmien siistiminen.

Jalkahoidot

Perinteinen jalkahoito 60min varaa aika 54€
Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon ja rasvaushieronnan. Kynsien lakkaus haluttaessa omalla, tai hoitolasta ostetulla kynsilakalla.
Hemmotteleva spa-jalkahoito 90min varaa aika 67€
Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, naamion ja hieronnan. Kynsien lakkaus haluttaessa omalla, tai hoitolasta ostetulla kynsilakalla.
Magnesium-jalkahoito 60min varaa aika 58€
Erinomainen hoito väsyneille ja turvonneille jaloille. Sisältää magnesium-jalkakylvyn, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon ja hieronnan magnesium-voiteella. Kynsien lakkaus halutessa omalla, tai hoitolasta ostetulla kynsilakalla.
Varpaankynsien geelilakkaus varaa aika 48€
Perinteinen jalkahoito geelilakkauksella varaa aika  74€
Hemmotteleva spa-jalkahoito geelilakkauksella varaa aika 87€

Käsihoidot

Minimanic 60min varaa aika 33€
Sisältää ihon, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan sekä kynsien lakkauksen.
Hemmotteleva spa-käsihoito 75min varaa aika 45€
Sisältää kuorinnan, ihon, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, naamion, hieronnan sekä kynsien lakkauksen.

Geelilakkaukset

Geelilakkaus yhdellä värillä varaa aika 42€
Geelilakkauksen poisto varaa aika 15€
Geelilakkauksen poisto ja uusi geelilakkaus varaa aika 48€

Sokeroinnit

Sääret tai reidet varaa aika 36€
Kädet varaa aika 32€
Kainalot varaa aika 22€
Bikiniraja varaa aika 32€
Brassi varaa aika 69€
Brassin uusiminen varaa aika 52€
Huuli- tai leukakarvat varaa aika 15€
Huuli- ja leukakarvat varaa aika 20€
Kasvot varaa aika 25€
Sokerointipaketit -15% (vähintään kaksi aluetta)

Hemmottelupaketit

Unelmien päiväuni 180min varaa aika 140€
Sisältää jalkahoidon, savikasvohoidon, kestovärit ripsiin ja kulmiin + kulmien muotoilun, sekä käsille naamion ja hieronnan.
Rentouttava spa-hetki 150min varaa aika 120€
Sisältää spa-jalkahoidon, kasvoille hieronnan, seerumin ja naamion, sekä käsille naamion ja hieronnan.
Kastepisaran kosketus 150min varaa aika 130€
Sisältää jaloille jalkakylvyn, kuorinnan, naamion ja hieronnan, Hydra-Hyal-kasvohoidon sekä käsille naamion ja hieronnan.
Valmiina juhliin! 150min varaa aika 125€
Sisältää kainaloiden ja säärten sokeroinnin, harmonia-kasvohoidon sekä kestovärit ripsiin ja kulmiin sekä kulmien muotoilun.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50% palvelun hinnasta.