Lahjakortit - Kauneuspiste Niina Maaria

Joulun ajan lahjakorttiostokset

Varaa painetun lahjakortin ostoon shoppailuvartti ajanvarauksen kautta, tai tilaa lahjakortti toimitettavaksi postitse, 19.12.2021 mennessä tilatut painetut lahjakortit ehtivät perille jouluksi. Sähköisten lahjakorttien viimeinen tilauspäivä 22.12. Sähköisten lahjakorttien toimitus tauolla joululomani ajan 25.12.2021 - 2.1.2022

Lahjakortti- ja tuotemyynti myös ostotuntien aikana: 16.12. klo:18.30-19.30 | 20.12. klo:18.30-19.30 |  22.12. klo:18.30-19.30.

Lahjakortit

Kauneushoitolan lahjakortti on aina odotettu ja ihana lahja. Rentoutuminen, oma aika ja hemmottelu antavat energiaa ja pienen hengähdystauon arjen keskellä.

Kun haluat muistaa läheisiäsi, anna heille lahjakortti ihaniin hoitoihin. Kaikki hoidot näet hinnastosta

Lahjakortilla voi maksaa sekä palveluita, että tuoteostoksia

Tilaa sähköinen lahjakortti

TILAUSOHJE:

 1. Valitse lomakkeesta lahjakortin malli ja kirjoita lomakekenttiin vaaditut kohdat.
 2. Jos haluat että lahjakortti toimitetaan suoraan lahjan saajalle, lisää saajan puhelinnumero ja sähköposti. Tarkista että tiedot ovat oikein, jotta lahjakortti menee perille. Sähköinen lahjakortti toimitetaan sähköpostilla tai tekstiviestillä, PDF-tiedostona.
 3. Lomakkeen lähetettyäsi maksa lahjakortti alla olevilla tiedoilla.
  Saaja: Kauneuspiste Niina Maaria
  Tilinumero: FI2252900220559353
  Viitenumero: 5115
 4. Lahjakortti lähetetään kun maksu näkyy tilillä, tähän voi mennä 1-3 päivää. HUOM! On suositeltavaa tarkistaa sähköpostin tarjous-tai roskapostikansio, mikäli sähköpostisuodattimet ohjaavat viestin näihin.

Kaikki lahjakortit ovat voimassa 4kk. Lahjakortin voi käyttää palveluihin sekä tuotteisiin, eikä sitä tarvitse käyttää kerralla. Kuukauden etuja ei pysty ostamaan lahjakortteihin. Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.

Sähköisen lahjakortin ulkoasuvaihtoehdot

Sähköisen lahjakortin tilauslomake

Tilaa painettu lahjakortti

TILAUSOHJE:

 1. Valitse lomakkeesta lahjakortin malli, kirjoita lomakekenttiin vaaditut kohdat. Tarkista että tiedot ovat oikein.
 2. Lomakkeen lähetettyäsi maksa lahjakortti alla olevilla tiedoilla.
  Lisää summaan postituskulut 6€.

  Saaja: Kauneuspiste Niina Maaria
  Tilinumero: FI2252900220559353
  Viitenumero: 5115
 3. Lahjakortti lähetetään kun maksu näkyy tilillä, tähän voi mennä 1-3 päivää. Toimitusaika lahjakortin lähettämisen jälkeen 1-2 arkipäivää. Tilaajalle toimitetaan lähetystunnus lähetyksen toimitusseurantaa varten. Kauneuspiste ei vastaa Postin toiminnasta aiheutuvista viivästyksistä toimituksissa, tai Postin virheellisistä toimituksista.

Kaikki lahjakortit ovat voimassa 4kk. Lahjakortin voi käyttää palveluihin sekä tuotteisiin, eikä sitä tarvitse käyttää kerralla. Kuukauden etuja ei pysty ostamaan lahjakortteihin. Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.

Painetun lahjakortin ulkoasuvaihtoehdot

Painetun lahjakortin tilauslomake

Osta lahjakortti hoitolasta

Hoitolasta on mahdollista ostaa painettuja lahjakortteja.

Olen paikalla ainoastaan sopimuksen mukaan, joten helpointa on varata aika shoppailuvarttiin lahjakortin ostoa varten. Nähdään kauneuspisteellä!

Vieritä ylös